Επικοινωνία

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο logografis [at] gmail [dot] com

Δεχόμαστε μόνο αδημοσίευτα έργα. Αν θέλετε να αναδημοσιεύσετε κάποιο έργο σας στη σελίδα μας, παρακαλείσθε να το διευκρινίζετε στην επικοινωνία σας μαζί μας και θα εξετάζουμε το αίτημά σας.

Όλα τα e-mails θα λαμβάνουν απάντηση εντός πέντε ημερών από την παραλαβή τους.

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας


  [Η Λογοτεχνική Ιστοσελίδα ‘Λόγω Γραφής’ δεν παρακρατά με κανέναν τρόπο τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών των έργων που παρουσιάζονται σε αυτή. Όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στην Λογοτεχνική Ιστοσελίδα ‘Λόγω Γραφής’ προστατεύονται με την σύμφωνη γνώμη των δημιουργών τους από άδεια Creative Commons Creative Commons License Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License / Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα-4.0 Διεθνής Άδεια /  CC BY-NC-ND 4.0), η οποία επιτρέπει σε τρίτους να μεταφορτώνουν τα έργα και να τα μοιράζονται με άλλους, χωρίς να μπορούν να τα αλλάξουν κατά κανένα τρόπο ή να τα χρησιμοποιήσουν εμπορικά, ενώ σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρεται ως πηγή η Λογοτεχνική Ιστοσελίδα www.logografis.gr με προσθήκη κατάλληλου συνδέσμου.

  Οι δημιουργοί των έργων αποδέχονται ότι παραχωρούν το δικαίωμα στην Λογοτεχνική Ιστοσελίδα www.logografis.gr να δημοσιεύει ή/και να αναμεταδίδει, όπου κρίνεται απαραίτητο, τα αρχεία που αποστέλλουν, ενώ φέρουν οι ίδιοι την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο των κειμένων τους, σε περίπτωση που αυτό παραβιάζει με  οποιονδήποτε τρόπο την ισχύουσα νομοθεσία.

  Οι απόψεις/θέσεις που εκφράζονται μέσω των κειμένων των δημιουργών που τα αποστέλλουν προς δημοσίευση στην Λογοτεχνική Ιστοσελίδα ʻΛόγω Γραφήςʼ, δεν εκφράζουν/αντιπροσωπεύουν απαραίτητα αυτές των δημιουργών και συνεργατών της.]

  Ας γνωριστούμε

  Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

  Αρχειοθήκη