“4 Λεπτά”, από την Νατάσσα Καραμανλή και τις εκδόσεις Μολύβι [Δελτίο Τύπου]

Οι Εκδόσεις Μολύβι και η συγγραφέας Νατάσσα Καραμανλή, παρουσιάζουν το βιβλίο «4 λεπτά», την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στις 19:00 στο “Cafe Θέα/tro” Βασιλέως Γεωργίου 2 Α, Θεσσαλονίκη.

Το βιβλίο αποτελεί ένα συλλογικό έργο, βασισμένο στο ομώνυμο  διαδικτυακό project της συγγραφέως Νατάσσας Καραμανλή.

32 συγγραφείς μέσα από 32 ιστορίες, καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα, «πόση ζωή χωρά μέσα σε 4 λεπτά;» Τέσσερα λεπτά, είναι 4 λεπτά ζωής.

Κάθε ιστορία στα «4 λεπτά» είναι και μια προσωπική αποτύπωση. Κάθε συγγραφέας είναι  μια σχεδία ναυαγημένη στον ωκεανό του δικού του χρόνου. Και έχει μόνο τέσσερα λεπτά για να αντιδράσει. Να θυμηθεί, να κλάψει, να ερωτευτεί. Να ζήσει. Να σας αγγίξει.

Το βιβλίο παρουσιάζει ο συγγραφέας Θεόφιλος Γιαννόπουλος.
Διαβάζουν οι : Μυλόπουλος Νίκος και Δικμάνης Δημήτρης.

 Θα μιλήσουν ο εκδότης Μάνος Αμπατζής και ο Ηλίας Ιορδανίδης.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Μολύβι στις 10 Απριλίου 2016, σε διάθεση  από το e-shop του εκδοτικού οίκου http://www.ekdoseis-molybi.gr/

 


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Νατάσσα Καραμανλή κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά  SOUL, Αλήθεια της Μακεδονίας, Upgrade και πρόσφατα  με το ηλεκτρονικό magazino Φυλλάδα (Fylada.gr).

Κείμενα της επίσης φιλοξενούνται στο maga.gr καθώς και στο enfo.gr, στο info barrel (στα αγγλικά), στο βιβλιο.net, στο λογοτεχνικά projects (25η ώρα,  γραμμόφωνο), αλλά και στο προσωπικό της blog soufrazeta.com.

Tον Δεκέμβριο του 2014, το εφηβικό μυθιστόρημα της «Το καλοκαίρι στον φάρο» τιμήθηκε με έπαινο, στον 59ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό  συγγραφής παιδικών βιβλίων, της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, το οποίο κυκλοφορεί σε έντυπο βιβλίο, από τις Εκδόσεις Μολύβι.

Toν Νοέμβριο του 2015, ο θεατρικός της μονόλογος «Το μπλουζ της Κυριακής», απέσπασε το Α’ βραβείο στον 4ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, διοργάνωσης του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Τον Δεκέμβριο του 2015 υπήρξε μέλος της κριτικής Επιτροπής του 2ου Διαγωνισμού Διηγήματος Bonsaistories.

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη