«39 διακριθέντα ποιήματα, 23 διακριθέντα πεζά – Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αφιερωμένος στα 200 χρόνια της Εθνεγερσίας», Εκδόσεις ΚΟΡΑΛΛΙ – Ο γιος της καλογριάς [Βραβευμένο διήγημα της Κατερίνας Ευαγγέλου – Κίσσα]

Το 2021, με αφορμή τον επετειακό εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, οι Εκδόσεις ΚΟΡΑΛΛΙ διενήργησαν πανελλήνιο διαγωνισμό στις κατηγορίες: Α) Ποίηση και Β) Διήγημα.

Συμμετείχα με το διήγημά μου «Ο γιος της καλογριάς», αφιερωματικό στον εθνικό ήρωα του τόπου μου, Γεώργιο Καραϊσκάκη, το οποίο και βραβεύθηκε.

Το διήγημα «Ο γιος της καλογριάς» συμπεριλήφθηκε στο βιβλίο «39 διακριθέντα ποιήματα, 23 διακριθέντα πεζά – Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αφιερωμένος στα 200 χρόνια της Εθνεγερσίας»,   μαζί με όλα τα ποιήματα και διηγήματα που διακρίθηκαν στον εν λόγω διαγωνισμό.  Από τις εκδόσεις ΚΟΡΑΛΛΙ.

Καλοτάξιδο! Ευχαριστίες!

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη