«Το πέταγμα της ίβιδας», μια ανθολογία διηγημάτων από τις εκδόσεις Ελκυστής [Δελτίο Τύπου]

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά ένα συλλογικό έργο, την ανθολογία διηγημάτων Το πέταγμα της ίβιδας με ενσωματωμένα τάνκα και ιαπωνικό θεματικό προσανατολισμό!

Εικονογράφηση: Ντίνα Αναστασιάδου

Επιμέλεια έργου: Κατερίνα Ευαγγέλου Κίσσα


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ: Η ανθολογία διηγημάτων «Το πέταγμα της ίβιδας» είναι το αποτέλεσμα ανταπόκρισης Ελλήνων και Κυπρίων λογοτεχνών στην ανοιχτή πρόσκληση που απεύθυναν από κοινού η λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής» και η διαδικτυακή ομάδα «Ιαπωνική Βεντάλια Ποίησης και Πολιτισμού», στη λογοτεχνική δράση «Λόγω Γραφής – Ιαπωνική Βεντάλια», για τη συγγραφή διηγήματος με ιαπωνικό θεματικό προσανατολισμό, η οποία διενεργήθηκε μέσω δημοσιεύσεων στη «Λόγω Γραφής» το φθινόπωρο του 2020.

Τριάντα ένας συγγραφείς εμπνεύστηκαν τριάντα τέσσερα στο σύνολό τους κείμενα, τα οποία μας ταξιδεύουν στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου τόσο με τον ιαπωνικό θεματικό τους προσανατολισμό όσο και με τη συμπερίληψη, σε κάθε διήγημα, ποιημάτων tanka και σκηνών σε τρένο shinkansen, προαπαιτούμενα βάσει της πρόσκλησης στους διακονούντες τη γραφή.

 


 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ISBN: 978-618-210-003-5

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο

Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά

Έτος Έκδοσης: 2021

Αριθμός Σελίδων: 328

Εξώφυλλο: Μαλακό

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

Διαστάσεις: 14×21 cm

Τιμή: 15,00 €

 

 


Το βιβλίο “Το πέταγμα της ίβιδας” θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/το-πέταγμα-της-ίβιδας/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη