«Μετονομασία του A’ Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της Ε.Λ.Α. σε Διεθνή» [Δελτίο Τύπου]

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. της Ε.Λ.Α., ο «Πρώτος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός» της μετονομάζεται σε «Πρώτος Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός», λόγω της μεγάλης απήχησής του σε Ελλάδα και εξωτερικό και λόγω του αυξημένου αριθμού αιτημάτων συμμετοχής από Έλληνες λογοτέχνες εντός και εκτός Ελλάδας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στο elaigaiou@gmail.com ή να επισκεφθούν τη σελίδα μας στο διαδίκτυο elaigaiou.blogspot.com.

 

Ένωση Λογοτεχνών Αιγαίου

Καλλονή Λέσβου

E-Mail: elaigaiou@gmail.com

Ίσως σας αρέσει και

2 Σχόλια

  • Ελευθέριος Μαλακούδης
    29 Ιουνίου 2023 at 21:19

    Θα ήθελα να μάθω αν μπορούμε να δημοσιεύουμε εδώ τα γραπτά μας;

    • Κατερίνα Ευαγγέλου - Κίσσα
      1 Ιουλίου 2023 at 18:51

      Για τα γραπτά προς το διαγωνισμό ακολουθείτε τις οδηγίες του διαγωνισμού.
      Γενικότερα για δημοσιεύσεις στη Λόγω Γραφής, βεβαίως μπορείτε να στείλετε κείμενά σας στο mail της σελίδας μας (logografis@gmail.com).

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη