«Μαρίνα Χρυσή», παρουσιάζει ο Κυριάκος Στυλιανού

Καλό μήνα και καλή χρονιά και από την Κύπρο, φίλοι αναγνώστες (και συνεργάτες) της Λόγω Γραφής!

 

Για τον πρώτο μήνα του χρόνου, καλωσορίζουμε το πρώτο βιβλίο της Μαρίνας Χρυσή που τιτλοφορείται «Ελπίδα». Η Μαρίνα Χρυσή διακρίνεται για την ευαισθησία και την λυρικότητα στη γραφή της.

 

Απόσπασμα από το βιβλίο:

«Για σένα, λοιπόν, πώς μοιάζουν δυο άνθρωποι που αγαπιούνται;»

«Εγώ, Ελπίδα, τον έρωτα τον λέω έρωτα. Και την αγάπη, αγάπη», της δήλωσε με βαρύ, κοφτό τόνο φωνής και για να εξηγήσει καλύτερα τόνισε: «Τι σημασία έχει αν διαφέρουν αυτοί οι δύο άνθρωποι; Πάλι έρωτας κι αγάπη δεν είναι αυτά που νιώθουν; Και γιατί να είναι τόσο δύσκολο, δηλαδή ν’ αγαπιούνται οι άνθρωποι; Γιατί να μην μπορούν έτσι όπως είναι, δ ι α φ ο ρ ε τ ι κ ο ί, να ερωτευτούν και ν’ αγαπηθούν; Δίχως να λογαριάζουν θρησκεία, κουλτούρα, ράτσα. Στο κάτω-κάτω τι είναι οι άνθρωποι, τίποτα ζευγάρια παπουτσιών που πρέπει να είναι τα ίδια για να είναι μαζί;» της απάντησε και γέλασαν με τη ψυχή τους.

 

 


 

Η Μαρίνα Χρυσή γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1996. Κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, μεταπτυχιακό στις Δημόσιες Σχέσεις, Μάρκετινγκ και Εταιρική Επικοινωνία, καθώς και διδακτορικό στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Leeds του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ερωτευμένη με τη θάλασσα, τον ήλιο και τα μολύβια της, από μικρή γράφει στα τετράδια και στις σκέψεις της ποιήματα και ιστορίες. H «Ελπίδα» αποτελεί το πρώτο της μυθιστόρημα, το οποίο δημιουργήθηκε κατά την πενταετή διαμονή της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για επικοινωνία ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό της www.marinachrysi.com ή να της γράψετε στο email marina.chrysi@outlook.com

 


 

[Κυριάκος Στυλιανού – Ας  γνωριστούμε]

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη