Λήξη λογοτεχνικής δράσης «Λόγω Γραφής – Ιαπωνική Βεντάλια»

Η λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής» και η διαδικτυακή λογοτεχνική ομάδα «Ιαπωνική βεντάλια ποίησης και πολιτισμού» διενέργησαν από κοινού τη λογοτεχνική δράση «Λόγω Γραφής – Ιαπωνική Βεντάλια» για τη συγγραφή διηγήματος με ιαπωνικό θεματικό προσανατολισμό. Αυτή η δράση μας λαμβάνει τέλος, όπως είχαμε ανακοινώσει στην πρόσκλησή μας, απόψε 12 Νοεμβρίου 2020 και ως εκ τούτου δεν θα δεχτούμε άλλα κείμενα.

Αισίως μέχρι στιγμής δημοσιεύθηκαν είκοσι διηγήματα και εκκρεμούν να δημοσιευθούν -κατά σειρά προτεραιότητας- τα κείμενα των ακολούθων συμμετεχόντων (εδώ με αλφαβητική σειρά), τα οποία έχουμε ήδη λάβει:

-Αγγελικής Βιδάλη

-Αργυρούλας Κτενά

-Βασιλείας Αργυροπούλου

-Βασίλη Λαλιώτη

-Γιώργου Σπηλιόπουλου

-Ειρήνης Ανδρίτση

-Ειρήνης Ντούρα-Καββαδία

-Ελένης Φιλιού

-Μαρίας Ξανθοπούλου-Κανελλιάδου

-Μαρίας Πανούτσου

-Μαρίτας Τυράκη

-Νικολέτας Τρίψα

-Σάββα Σωτηρίου

-Χρύσας Παναγοπούλου

Όλα τα διηγήματα, εντός εξαμήνου από το πέρας της λογοτεχνικής δράσης, θα συλλεχθούν σε μία έκδοση από τις εκδόσεις Ελκυστής.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχατε και σ’ αυτή τη λογοτεχνική μας δράση αλλά και όλους εσάς που με τον τρόπο σας αγκαλιάσατε και αυτό μας το εγχείρημα και το στηρίξατε με αγάπη.

 

 

Για τη «Λόγω Γραφής», Κατερίνα Ευαγγέλου Κίσσα

Για την «Ιαπωνική βεντάλια ποίησης και πολιτισμού», Παναγιώτης Πριμηκύρης

 


Μάθετε περισσότερα για τη λογοτεχνική μας δράση εδώ: «Λόγω Γραφής – Ιαπωνική Βεντάλια»

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη