“Αλλαγή στην περιοδικότητα των δημοσιεύσεων”

Η περιοδικότητα των δημοσιεύσεων της στήλης «Ψίθυροι αισθήσεων», του Γιάννη Βατικιώτη, αλλάζει. Λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας, ο συγγραφέας των μικρών αυτών κειμένων που όλοι αγαπήσαμε, ζητά πίστωση χρόνου. Εμείς στη Λόγω Γραφής, επειδή αγαπάμε τους νέους ανθρώπους, τους νέους δημιουργούς που δειλά φλερτάρουν με τη λογοτεχνία και δοκιμάζουν το ταλέντο τους στη γραφή και επειδή, στο μέγεθος που μπορούμε να το αποτρέψουμε, δε θέλουμε ποτέ να μένει ένας τέτοιος άνθρωπος χωρίς κάπου να έχει να ακουμπήσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, που τον οδηγούν στην πένα, δεν το δεχτήκαμε.

Αντί, λοιπόν, αλλαγής της περιοδικότητας της στήλης του Γιάννη από κάθε 15 μέρες σε ένα μήνα, δεν βάζουμε όριο. Γιατί καταλαβαίνουμε ότι, κάποιες φορές και για κάποιους ανθρώπους, η ασυνέπεια δεν απορρέει από τη «γαϊδουριά» και ότι η έμπνευση δεν μπορεί να «καλουπωθεί» σε πρόγραμμα. Έτσι ο Γιάννης μπορεί να έρχεται όσο συχνά θέλει ή όσο αραιά του επιτρέπουν οι συνθήκες της ζωής του, στη Λόγω Γραφής και στη στήλη του «Ψίθυροι αισθήσεων» και να δημοσιεύει τα κείμενά του, που μόνο με αγάπη και κατανόηση τα δεχόμαστε, όπως κι εκείνον.

Για τη Λόγω Γραφής,

Κατερίνα Ευαγγέλου Κίσσα

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη