«Έρωτα παράκληση προστακτική», από την Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα και τις εκδόσεις ΑΩ

«Έρωτα παράκληση προστακτική» ονομάζεται η συλλογή ερωτικών ποιημάτων της Κατερίνας Ευαγγέλου-Κίσσα, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΑΩ.

Η επιμέλεια των κειμένων και οι διορθώσεις έγιναν από τον ποιητή και κριτικό λογοτεχνίας κο Γιώργο Ρούσκα. Το έργο που κοσμεί το βιβλίο είναι της εικαστικού κας Νεφέλης-Μαρίνας Ρούσκα.

Η συλλογή αυτή των ποιημάτων αποτελεί το τρίτο προσωπικό βιβλίο της συγγραφέως.

 

 


Από τις εκδόσεις ΑΩ:

Άλλο ένα αξιόλογο ποιητικό βιβλίο, στις προθήκες ποίησης ενημερωμένων βιβλιοπωλείων, με την τυποτεχνική και τυπογραφική φροντίδα των ΑΩ Εκδόσεις περιμένει να το ξεφυλλίσετε, να το διαβάσετε και να το χαρίσετε ως δώρο!

Το ιδιαίτερης αισθητικής ποιητικό βιβλίο, κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία, φροντισμένο από τις ΑΩ Εκδόσεις. Τηλέφωνο παραγγελιών 6932616019.

Η κεντρική του διάθεση για όλη την Ελλάδα γίνεται από τα βιβλιοπωλεία: (τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς):

ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΒΙΒΛΙΑ, Μαυροκορδάτου 1, Αθήνα Κέντρο, 106 78, τηλ.: 212-2224400

ΣΙΜΟΣ – βιβλιοπωλείο “Εν Αθήναις”, Εμμ. Μπενάκη και Μαυροκορδάτου 9, Κέντρο Αθήνα, τηλ.: 210-3830491

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ – βιβλιοπωλείο “Παρ’ Υμίν”, Χαρ. Τρικούπη 11Α, Κέντρο Αθήνα, τηλ.: 210-3824607.

 

ΓΙΑΤΙ, ΜΗN ΞΕΧΝΑΤΕ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!

 

 


Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πλέον ζει μόνιμα, με την οικογένειά της, στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Σπούδασε Κοινωνιολογία και Management Organizational Behavior. Επί σειρά ετών εργάσθηκε σε θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρείες. Από τον Μάρτιο του 2016 λειτουργεί ως διευθύντρια τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής» www.logografis.gr

Έχει συμμετάσχει σε έξι συλλογικά έργα των εκδόσεων Γαβριηλίδης, Ρώμη κ.α.. Κείμενα και ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί στα λογοτεχνικά περιοδικά «Εμβόλιμον» και «Το Κοράλλι» καθώς και σε πολλούς λογοτεχνικούς ιστότοπους.

Το 2018 κυκλοφόρησε το Συλλογικό Έργο «Χριστός Γεννάται» (εκδ. Όστρια), το 2019 το Συλλογικό Έργο  «Γράμματα ανεπίδοτα» (εκδ. Ελκυστής) και το 2021 το Συλλογικό Έργο «Το πέταγμα της Ίβιδας» (εκδ. Ελκυστής) σε εικονογράφηση της Ντίνας Αναστασιάδου, μία ανθολογία διηγημάτων με ενσωματωμένα τάνκα και ιαπωνικό θεματικό προσανατολισμό, βιβλία που προέκυψαν κατόπιν προσκλήσεως που απηύθυνε μέσω της λογοτεχνικής ιστοσελίδας «Λόγω Γραφής» στους διακονούντες τη γραφή.

Tον Δεκέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, η συλλογή διηγημάτων «Απλοϊκές ιστορίες φτωχών ανθρώπων & άλλα διηγήματα» [εκδ. ΠΝΟΗ] και το 2020 η συλλογή 70 δοκιμίων υπό τον τίτλο «Ό,τι γυρίζει γύρω μας» [εκδ. Ελκυστής].


Στοιχεία επικοινωνίας:

Ταχ/κη δ/νση:                   Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα, Μουζάκι Καρδίτσας, Τ.Κ. 43060

Emails:                                  evangelou.kissa@gmail.com ή logografis@gmail.com

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη