«Έγινε της Καραντίνας!» Νέα χιουμοριστική σειρά διηγημάτων ξεκινά απόψε στη Λόγω Γραφής

Ξεκινά απόψε στη Λόγω Γραφής μία νέα, χιουμοριστική σειρά με τον επίκαιρο τίτλο «Έγινε της καραντίνας!» Καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά κοντά μας την φίλη συγγραφέα Στεφανία Ρουλάκη, που με πολύ τακτ αλλά και πολύ χιούμορ, θα μας μεταφέρει ξεκαρδιστικές στιγμές «τρέλλας», που κάλλιστα θα μπορούσαν να συμβούν στον καθένα μας! Η Στεφανία, με την ωραία αυτή της έμπνευση και την πολύ καλή της πένα, προσεγγίζει τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε με διάθεση χιουμοριστική, σαν να θέλει να… «ξορκίσει το κακό».

Τα κείμενα  της σειράς διηγημάτων «Έγινε της καραντίνας!» θα δημοσιεύονται κάθε Πέμπτη βράδυ στις 9μ.μ., για όσο κρατάει η καραντίνα ή για όσο αυτά που ζούμε εμπνέουν τη συγγραφέα.

Απόψε στις 9 το βράδυ, το πρώτο διήγημα!

Στεφανία Ρουλάκη, καλώς ήλθες στη Λόγω Γραφής!

Ίσως σας αρέσει και

4 Σχόλια

  • Κωνσταντίνα Βαλλιανάτου
    11 Δεκεμβρίου 2020 at 01:35

    Ωραία δουλειά και αρκετα επίκαιρη!!!!!

    • Στεφανία Ρουλακη
      17 Δεκεμβρίου 2020 at 14:52

      Ευχαριστώ Ντίνα μου!

  • Θεόδωρος Γεωργίου
    11 Δεκεμβρίου 2020 at 09:54

    Μπράβο, Στεφανία… Θερμά Συγχαρητήρια!!! Γράφεις υπέροχα, εξαιρετικά…

    • Στεφανία Ρουλακη
      17 Δεκεμβρίου 2020 at 14:53

      Θεοδωρε μου, πάντα δίπλα μου!

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη