«Όσα μοιράστηκα» – Πρόσκληση στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρόρης Μάτη στα Τρίκαλα

Το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος και η Ρόρη Μάτη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Όσα Μοιράστηκα” , της Ρόρης Μάτη.

Η παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στις 19.00 στο Οθωμανικό Λουτρό του Μουσείου Τσιτσάνη, στα Τρίκαλα.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Αλέξανδρος Βαναργιώτης.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η εκπαιδευτικός Ελπίδα Θεοφανίδου.

Την παρουσίαση θα πλαισιώσει μουσικά η Ντίνα Σταμπασίδη με την κιθάρα της.

 

Το βιβλίο «Όσα μοιράστηκα» είναι το πρώτο με μικρά πεζογραφήματα της αγαπημένης φίλης και παλιάς μας συνεργάτιδας [αρθρογραφούσε στη στήλη μας «Έβδομη & άλλες τέχνες»] Ρόρης Μάτη. Της ευχόμαστε ολόθερμα καλοτάξιδο το νέο της πόνημα!

 


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: Η Ρόρη Μάτη γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών. Σπούδασε παραϊατρικά επαγγέλματα και εργάστηκε, μέχρι την συνταξιοδότησή της, ως βοηθός μικροβιολόγου. Αγαπά την καλή μουσική, την ποίηση, τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο, το θέατρο και κάθε έκφανση τέχνης. Η αγάπη της να αποτυπώνει γράφοντας σκέψεις και όνειρα κρατάει από τα νεανικά της χρόνια. Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές. Το 2009 τους “Εσωτερικούς Μονόλογους” και το 2011 τις “Πρόβες Αποχαιρετισμού”. Και οι δύο συλλογές εκδόθηκαν από την “Οδό Πανός”, του Γιώργου Χρονά.

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά της στο Μουζάκι Καρδίτσας. Γράφει από μικρό παιδί, όμως μόνο όταν ήρθε στη ζωή το δικό της παιδί ένιωσε ότι μπορεί να μοιραστεί τις λέξεις της, τις εικόνες της. Σπούδασε Κοινωνιολογία και Management Organizational Behavior. Μιλάει και γράφει άπταιστα την αγγλική και κάνει φιλότιμες προσπάθειες για την ιταλική. Σπουδάζει κλασικό πιάνο. Περισσότερα...

Αρχειοθήκη

Υποστηρικτές

theradio.gr - Web Radio with non stop Rock Music