«Χάρισε ένα βιβλίο, δυνάμωσε το φως!», πρόσκληση σε μια δράση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας

Την ερχόμενη Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 7:00 το απόγευμα, στο κέντρο του Μουζακίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Δήμου Μουζακίου διοργανώνει τη δράση «Χάρισε ένα βιβλίο, δυνάμωσε το φως», σε συνεργασία με τους συλλόγους και τις επιτροπές γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολείων Μουζακίου και Μαυρομματίου.

Την 21η Δεκεμβρίου καθιέρωσε ως ημέρα ανταλλαγής βιβλίων σε Ελλάδα και Κύπρο, ο ιστότοπος elniplex.com και η ομάδα βιβλιοπωλείων «Είμαι το βιβλιοπωλείο σου».

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, συλλέγουμε λογοτεχνικά και άλλα βιβλία για παιδικά και εβήφους, καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, με σκοπό την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών.

Σας καλούμε να δυναμώσουμε όλοι μαζί το φως τη μεγαλύτερη νύχτα του έτους!

Τα βιβλία θα συγκεντρώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Δήμου Μουζακίου, τα οποία αφού ταξινομηθούν ανά ηλικιακή ομάδα, θα διατεθούν για την ενίσχυση των βιβλιοθηκών όλων των σχολείων μας στο Μουζάκι και στο Μαυρομμάτι.

Ελάτε όλοι μαζί να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με παραδοσιακά γλυκίσματα, ζεστό κρασί και πάνω απ’ όλα με το μήνυμα της προσφοράς!

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

 

 

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη