«Το Athens Art Festival επιστρέφει δυνατό!!! Μια αχτίδα στον πολιτισμό μας!» [Δελτίο Τύπου]     

Μετά από ένα χρόνο, το απόλυτα καλλιτεχνικό φεστιβάλ ανοίγει ξανά τις πόρτες του στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι.

Η καρδιά του event είναι οι άνθρωποι που προωθούν, προβάλλουν την τέχνη τους και τη δουλειά τους συμβάλλοντας έτσι στην προβολή και ανάπτυξη δεξιοτήτων ώστε να γνωρίσει το κοινό μια μεγάλη ποικιλία από όλες τις μορφές των τεχνών μας.

Ελάτε να μας βρείτε, για μια τριήμερη γιορτή τέχνης όπου θα μπορείτε να περιπλανηθείτε ανάμεσα σε εκθέσεις ζωγραφικής – φωτογραφίας – εικαστικών και περίπτερα εκθετών μικρά και μεγάλα.

Main Stage με ένα υπέροχο μουσικό και θεατρικό πρόγραμμα με εκπλήξεις και activations, Cosplay contest να περιμένουν όλους τους παρευρισκομένους.

Artists, Cosplayers, Crafters, Instagrammers θα σας περιμένουν για να κάνουν την βόλτα σας πιο απολαυστική αλλά και να φωτογραφηθείτε μαζί τους στο Red Carpet.

Κάθε μέρα θα είναι ξεχωριστή, γεμάτη μουσική και φυσικά φαγητό και ποτό!

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΔΩ:          

https://www.viva.gr/tickets/festival/technopolis/athens-art-festival/

 

 

Μείνετε συντονισμένοι στα social για να ενημερωθείτε πρώτοι για τους καλλιτέχνες και το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

https://www.instagram.com/athensartfestival/

https://www.facebook.com/athensartfestival

 

 

 

21-23 Οκτωβρίου στο

Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι.

Πειραιώς και Ερμού, Αθήνα

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη