«ΤΕΜΠΕΛΙΓΚ – Το ξωτικό που όλο βαριόταν», το παιδικό παραμύθι της Λυγερής Ζωχιού τώρα και σε γραφή Braille

Λίγα λόγια για την έκδοση αυτή:

O Tεμπελίγκ…

Ένας μικρός παραμυθένιος ήρωας ανάμεσα σε τόσους άλλους του χάρτινου κόσμου των παραμυθιών, που πάντα γεννιούνται για να μας πούνε τις δικές τους ιστορίες και να μας μεταφέρουν τις ιδέες τους, τα όνειρά τους και να μας ταξιδέψουν.

Ο Τεμπελίγκ λοιπόν σκέφτηκε πως θα ήταν μια όμορφη ιδέα να ταξιδέψει την μικρή του ιστορία και στα παιδιά που μπορούν να τον γνωρίσουν και να τον αγαπήσουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.

Μέσα από την γραφή Braille, ο Τεμπελίγκ θα γίνει φίλος τους και θα μπορούν να παίξουν μαζί του με το Παιχνίδι Mνήμης, με κάρτες που συνοδεύει την έκδοση αυτή, καθώς και να ακούσουν την ιστορία του μέσα από το CD που συνοδεύει την έκδοση επίσης.

Μου έδωσε μεγάλη χαρά η προσπάθεια αυτή καθώς και το αποτέλεσμά της.

Ευχαριστώ πολύ την Eθνική Ομοσπονδία Τυφλών για την βοήθεια στην πραγματοποίηση αυτής της έκδοσης.

Η συγγραφέας

Λυγερή Ζωχιού

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πλέον ζει μόνιμα, με την οικογένειά της, στο Μουζάκι Καρδίτσας. Σπούδασε Κοινωνιολογία και Management Organizational Behavior. Επί σειρά ετών εργάσθηκε σε θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρείες. Από τον Μάρτιο του 2016 λειτουργεί ως διευθύντρια τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής» www.logografis.gr ...περισσότερα

Αρχειοθήκη