«‘ΤΕΜΠΕΛΙΓΚ ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΒΑΡΙΟΤΑΝ’ – Πρόσκληση στο 48ο φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο»

Ο Τεμπελίγκ φέτος φέρνει άλλο ένα δώρο στα παιδιά που θα τον επιλέξουν για παρέα τους.

Ένα CD που προσφέρεται δωρεάν με το βιβλίο!

Μέσα σ’ αυτό το CD μπορούν τα παιδιά, ακόμα κι αν δεν μπορούν να διαβάσουν καλά ακόμα, να ακούσουν όλο το βιβλίο (αφήγηση του παραμυθιού, ασκήσεις, οδηγίες για το επιτραπέζιο, σκοπό του επιτραπέζιου, οδηγίες για κατασκευές).

Επίσης όσοi το επιθυμούν μπορούν να έρθουν στην έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο των εκδόσεων Οσελότος απο τις 18:00 έως τις 20:00 μ.μ.

Εκεί θα μπορέσουμε να συζητήσουμε, να παίξουμε με το επιτραπέζιο του Τεμπελίγκ (σε μεγάλο επιδαπέδιο μέγεθος), να υπογράψουμε (η εικονογράφος κι εγώ) αντίτυπα του βιβλίου και να ακούσουμε αποσπάσματα του CD.

Ελπίζουμε να τα πούμε εκεί.

Aπο τον Τεμπελίγκ και όλα τα ξωτικά του παραμυθιού μας ευχές για ένα Καλό Φθινόπωρο.

 

 

Η συγγραφέας

Λυγερή Ζωχιού

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη