«Τεμπελίγκ, το ξωτικό που όλο βαριόταν», από τη Λυγερή Ζωχιού και τις εκδόσεις Οσελότος

‘Eνα χρόνο περίπου μετά την ηλεκτρονική του έκδοση ο ‘Τεμπελίγκ, το ξωτικό που όλο βαριόταν’ κάνει και τα πρώτα του έντυπα ‘βήματα’ στο χώρο του παιδικού παραμυθιού.

Όχι μόνος του αυτή τη φορά αλλά παρέα με το Επιτραπέζιο του Τεμπελίγκ, το μεγάλο κόκκινο ζάρι και το κουδουνάκι του Άη Βασίλη!

Έρχεται απ’ τις εκδόσεις Οσελότος για να κρατήσει συντροφιά σε γονείς και παιδάκια που θέλουν να διαβάσουν μαζί, να κάνουν τις ασκήσεις-παιχνίδια, να φτιάξουν μόνοι τους τις κάρτες και τα πιόνια- καπελάκια των ξωτικών του επιτραπέζιου και να κάνουν παρέα με τον Τεμπελίγκ και τα άλλα ξωτικά.

Η εικονογράφος Μαρίνα Χρόνη κι εγώ θα χαρούμε πολύ αν τον επιλέξετε για συντροφιά σας τις μέρες των γιορτών.

Μπορείτε να τον βρείτε στα βιβλιοπωλεία, μέσω διαδικτύου ή να σας τον αποστείλουμε εμείς.

Χρόνια Πολλά λοιπόν με υγεία και χαρά σε όλα τα παιδιά από την Λυγερή, την Μαρίνα, τον Τεμπελίγκ και όλα τα ξωτικά κι ας μην ξεχνάμε να δίνουμε πάντα μια αγκαλιά, ένα δώρο (μικρό ή μεγάλο) και πολλή αγάπη σε όσους τo έχουν πραγματικά ανάγκη!

 

 

Η συγγραφέας,

Λυγερή Ζωχιού

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά της στο Μουζάκι Καρδίτσας. Γράφει από μικρό παιδί, όμως μόνο όταν ήρθε στη ζωή το δικό της παιδί ένιωσε ότι μπορεί να μοιραστεί τις λέξεις της, τις εικόνες της. Σπούδασε Κοινωνιολογία και Management Organizational Behavior. Μιλάει και γράφει άπταιστα την αγγλική και κάνει φιλότιμες προσπάθειες για την ιταλική. Σπουδάζει κλασικό πιάνο. Περισσότερα...

Αρχειοθήκη

Υποστηρικτές

theradio.gr - Web Radio with non stop Rock Music