Πρόσκληση συμμετοχής σε Διαγωνισμό Διηγήματος Επιστημονικής Φαντασίας από τις “Εκδόσεις Ανάτυπο”

Φίλοι συγγραφείς,

Με χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον Πρώτο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος Επιστημονικής Φαντασίας, των Εκδόσεων Ανάτυπο και της Άλλης Πύλης και να μας ταξιδέψετε σε άλλους κόσμους και άλλους πλανήτες.

Τα δεκαπέντε διηγήματα που θα ξεχωρίσουν, θα δημοσιευτούν σε Ανθολογία από τις Εκδόσεις Ανάτυπο, ως μέρος της σειράς της Επιστημονικής Φαντασίας. Για την συγκεκριμένη έκδοση οι συγγραφείς παραχωρούν αυτοδίκαια στους οργανωτές τα πνευματικά τους δικαιώματα για το διήγημά τους, όμως διατηρούν τη δυνατότητα να δημοσιεύσουν μετά από δύο έτη το ίδιο διήγημα οπουδήποτε αλλού επιδιώξουν. Στα τρία πρώτα διηγήματα θα δοθεί βραβείο και στα επόμενα τρία έπαινος.

Οι Όροι του Διαγωνισμού:

  1. Οι διαγωνιζόμενοι να είναι άνω των 18 ετών.
  2. Να μην έχουν εκδώσει ήδη σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή το διήγημά τους.
  3. Να μην ανήκουν ή να μην έχουν συγγενείς που ανήκουν στην εκδοτική ομάδα των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΝΑΤΥΠΟ.
  4. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να λάβει μέρος στον διαγωνισμό με ένα μόνο διήγημα.
  5. Τα διηγήματα θα πρέπει να αριθμούν 1.500 ως 7.000 λέξεις.

Τα κείμενα θα αποσταλούν με ψευδώνυμο. Στο μήνυμα επίσης θα πρέπει να σημειώνεται ένα τηλέφωνο για να μπορούν οι Εκδόσεις να επικοινωνήσουν με τους συγγραφείς στην περίπτωση που το διήγημα τους διακριθεί.

Τα διηγήματα πρέπει να σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή doc στη διεύθυνση:

anatypo.box@gmail.com

με την ένδειξη “Για τον διαγωνισμό Ε.Φ.” Ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται είτε στην ίδια διεύθυνση, είτε στη σελίδα της Άλλης Πύλης.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή από τους συμμετέχοντες του συνόλου των παραπάνω όρων.

Η απονομή των βραβείων και των επαίνων θα γίνουν εντός τριών μηνών από τη λήξη του διαγωνισμού σε ειδική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, που η ημερομηνία τους θα ανακοινωθεί εγκαίρως στους συγγραφείς.

Ημερομηνία έναρξης αποστολής έργων για τον διαγωνισμό ορίζεται η 20η Σεπτεμβρίου 2016. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την 15η Δεκεμβρίου 2016.

Η τελική απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι οριστική και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Καλή επιτυχία!

 

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη