Πρόσκληση στη λογοτεχνική δράση «Μένουμε σπίτι», από τη Λογοτεχνική Ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής»

Η λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής – Δημιουργώ / Επικοινωνώ / Μεταδίδω» αισίως κλείνει τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της. Η δύσκολη περίοδος που διανύει η χώρα μας αλλά και ολόκληρος σχεδόν ο πλανήτης, λόγω της πανδημίας, δεν μας επιτρέπει το αίσθημα του εορτασμού. Παρόλα αυτά αισθανόμαστε την ανάγκη να δώσουμε βήμα έκφρασης σε όσους φίλους λογοτέχνες επιθυμούν να μοιραστούν τις λέξεις τους, τις σκέψεις τους, τα συναισθήματά τους με το αναγνωστικό μας κοινό. Ως εκ τούτου απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φίλους λογοτέχνες να συμμετέχουν στη λογοτεχνική δράση «Μένουμε σπίτι».

Η δράση μας ξεκινά από σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα κείμενά τους στο email της σελίδας μας logografis@gmail.com μέχρι και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020, με το θέμα «Μένουμε σπίτι». Τα κείμενα μπορούν να προέρχονται από τα όλα τα είδη λογοτεχνίας. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των λέξεων. Το θέμα των κειμένων πρέπει να σχετίζεται οπωσδήποτε με την κατάσταση που βιώνουμε λόγω της πανδημίας.  Τα έργα θα πρέπει να είναι αδημοσίευτα.  Κάθε λογοτέχνης μπορεί να λάβει μέρος με έως και τρεις συμμετοχές.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε συλλογική έκδοση των έργων που θα δημοσιευθούν στη Λόγω Γραφής για τη δράση μας, παρακαλούμε να το δηλώνουν μαζί με τα στοιχεία επικοινωνία τους (ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο mail που θα στέλνουν με τα έργα τους προς δημοσίευση.

 

Για τη Λόγω Γραφής,

Κατερίνα Ευαγγέλου Κίσσα

Ίσως σας αρέσει και

1 Σχόλιο

  • Ανδρέας φουσκαρινης
    1 Απριλίου 2020 at 11:48

    Θαυμάσια ιδέα.θα συμμετάσχω

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά της στο Μουζάκι Καρδίτσας. Γράφει από μικρό παιδί, όμως μόνο όταν ήρθε στη ζωή το δικό της παιδί ένιωσε ότι μπορεί να μοιραστεί τις λέξεις της, τις εικόνες της. Σπούδασε Κοινωνιολογία και Management Organizational Behavior. Μιλάει και γράφει άπταιστα την αγγλική και κάνει φιλότιμες προσπάθειες για την ιταλική. Σπουδάζει κλασικό πιάνο. Περισσότερα...

Αρχειοθήκη

Υποστηρικτές

theradio.gr - Web Radio with non stop Rock Music