«Πρόσκληση στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής Ποιήσεως Μέθεξις», από την Ελένη Θ. Π. Λουκά & τις Εκδόσεις Άλλωστε

Αγαπητοί μου φίλες και φίλοι!!!

Σας προσκαλώ με χαρά στην παρουσίαση της τέταρτης ποιητικής μου συλλογής «ΠΟΙΗΣΕΩΣ ΜΕΘΕΞΙΣ», των Εκδόσεων Άλλωστε, στις 14 Μαΐου, ώρα 12 μ.μ., που θα γίνει στον ιστορικό χώρο της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ.

Θα παρουσιαστούν και πέντε μελοποιημένα ποιήματα της συλλογής.

Εύχομαι να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας, να ταξιδέψει στις καρδιές σας και να τις αγγίξει.

Η φορτωμένη και επιβαρυμένη ψυχή της ζοφερής και άγριας πραγματικότητας που ζούμε, βρίσκει στην ποίηση την όαση που θα την γαληνέψει και θα ανατείλει ψυχικά και πνευματικά. Η δική σας στήριξη και ενδιαφέρον στην ποίηση  και στην τέχνη γενικότερα δίνει φτερά στον πολιτισμό και στην εξέλιξη του.

Η  συλλογή διακρίνεται, όπως και οι προηγούμενες, για το πολυθεματικό περιεχόμενο των κοινωνικών και ερωτικών ποιημάτων. Περιέχει, επιπλέον, χαϊκού, καθώς και δοκίμια στο τελευταίο κεφάλαιο, όπου κατατίθενται απόψεις – προτάσεις – συμβουλές – λύσεις για περιβαλλοντολογικά και κοινωνικά ζητήματα.

Εκδότρια: Χριστίνα Σαββανή

Επιμέλεια κειμένου: Γιώργος Τσιβελέκος

Εξώφυλλο: Νίκη Ταταριώτου

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη