Παρουσίαση του νέου χιουμοριστικού βιβλίου του Βασίλη Καραναστάση «Η σεξουαλική ζωή μιας κόκκινης κότας» (εκδόσεις Πνοή), αύριο 13/4/2019 στην Αθήνα [Δελτίο Τύπου]

Οι εκδόσεις Πνοή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του χιουμοριστικού βιβλίου Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΟΤΑΣ του Βασίλη Καραναστάση, αύριο Σάββατο 13 Απριλίου, 2019, ώρα 20:30 στο Polis Art Cafe (Πεσμαζόγλου 5 – Αίθριο Στοάς του βιβλίου – Αθήνα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν και θα διαβάσουν αποσπάσματα οι συγγραφείς:

Τόλης Αναγνωστόπουλος, Νατάσα Γκουτζικίδου και Αντώνης Καράς.

 

Ευχόμαστε στον φίλο συγγραφέα καλοτάξιδο το νέο του πόνημα! 

 


Λίγα λόγια για το βιβλίο: «Ψάρεψα τη συγκεκριμένη αγγελία προσπαθώντας να αποφύγω κάποιες άλλες που άφηναν να εννοηθεί ότι πρόσφεραν σκληρή δουλειά, τρέξιμο και ταλαιπωρία: “Ζητείται πωλητής από εργοστάσιο κατασκευής πλαστικών οικιακών ειδών, ηλικίας έως είκοσι πέντε ετών, με προϋπηρεσία”. Βέβαια, εγώ ήμουν είκοσι οκτώ, αλλά δε βαριέσαι, ποιος ασχολείται… Σχετικά με την προϋπηρεσία το έπαιξα έξυπνα· βρήκα μια εταιρία σχετική με το συγκεκριμένο είδος που έκλεισε πρόσφατα και αυτοχρίστηκα βασικό της στέλεχος των πωλήσεων. Αν με ψυλλιάζονταν, η μισή ντροπή δική μου και τα λοιπά…»

Ένα κοινωνικό δράμα με πρωταγωνιστή τον Οράτιο Χ., αγροκαλλιεργητή και συλλέκτη ρίγανης και σερνικοβότανων. Εγκλωβισμένος σε μια βασανιστική πραγματικότητα, όμηρος σ’ ένα σύμπαν που το συνθέτουν επιχειρηματίες του υποκόσμου, τσατσάδες και κάθε είδους εργοδότες. Ένα βιβλίο περιπλάνησης, χαμένων ελπίδων και ουτοπικών επιδιώξεων, στο πλαίσιο μιας απλής επιβίωσης.

 


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Βασίλης Καραναστάσης. Ο συγγραφέας είναι ενήλικος. Του αρέσει να διαβάζει Σελίν και να βλέπει ταινίες του Μπουνιουέλ. Απεχθάνεται την υποκρισία, τη χλιαρή μπίρα και το γιαούρτι με 2% λιπαρά.

Από τις εκδόσεις Πνοή κυκλοφορούν τα βιβλία του «Έγκλημα και Ταλαιπωρία» και «Η σεξουαλική ζωή μιας κόκκινης κότας».

 

Συγγραφέας: Βασίλης Καραναστάσης
Τίτλος: Η σεξουαλική ζωή μιας κόκκινης κότας
Σελ. 172 Διαστάσεις 14Χ21
Τιμή:11,00  €
ΙSBN 978-618-5307-64-6
Ημερ. κυκλοφορίας 4/2019
Κωδικός: 1994

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά της στο Μουζάκι Καρδίτσας. Γράφει από μικρό παιδί, όμως μόνο όταν ήρθε στη ζωή το δικό της παιδί ένιωσε ότι μπορεί να μοιραστεί τις λέξεις της, τις εικόνες της. Σπούδασε Κοινωνιολογία και Management Organizational Behavior. Μιλάει και γράφει άπταιστα την αγγλική και κάνει φιλότιμες προσπάθειες για την ιταλική. Σπουδάζει κλασικό πιάνο. Περισσότερα...

Αρχειοθήκη

Υποστηρικτές

theradio.gr - Web Radio with non stop Rock Music