“Μια νύχτα με τη γιαγιά στον ουρανό”, από την Χρυσούλα Λουλοπούλου και τις εκδόσεις Ελκυστής [Δελτίο Τύπου]

“Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, η Λία. Ζούσε ευτυχισμένο με τους γονείς και την αγαπημένη της γιαγιά.

Κάθε μέρα, όταν σχολούσε από το Νηπιαγωγείο, η γιαγιά την περίμενε με ανοιχτή αγκαλιά να περάσουν όμορφες στιγμές φυτεύοντας λουλούδια στον κήπο, πλάθοντας κουλουράκια, κοιτώντας τ’ αστέρια.

Μια μέρα όμως, όταν η Λία γύρισε από το σχολείο, η γιαγιά Βαγγελίτσα έλειπε. Όσο κι αν την αναζήτησε, δεν τη βρήκε πουθενά.

Η μαμά λυπημένη τής είπε ότι η γιαγιά δεν θα ξανάρθει…”

Ένα παραμύθι που μιλά για την απώλεια αγαπημένων προσώπων, πώς επιδρά στην ψυχολογία των παιδιών και πώς να χειριστούμε με προσεκτικές κινήσεις αυτή τη δύσκολη στιγμή.

 


Το βιβλίο “Μια νύχτα με τη γιαγιά στον ουρανό” θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 96400162.

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα  231 403 7484 ή 6977853682.

Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: Η Χρυσούλα Λουλοπούλου γεννήθηκε το 1962 και μεγάλωσε στη Δράμα. Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στο Α.Π.Θ. κι έχει εργαστεί στη Δημόσια και Ιδιωτική Εκπαίδευση επί 29 χρόνια.

Έχουν εκδοθεί δύο ποιητικές της συλλογές («Κόκκινος πίδακας» και «Δις εξαμαρτείν») και δύο μυθιστορήματά της («Η Πρώτη Ευγενική Αλήθεια» και «Ο ψίθυρος του Θεού στο αυτί μου»).

Έχει εκδοθεί το παραμύθι της «Το Πάσχα του Πέπερ», ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορούν για δωρεάν ανάγνωση,δύο παραμύθια της («Το δέντρο της αληθινής ευχής» και «Η πριγκίπισσα που δεν έτρωγε μελιτζάνες»).

Τα παραμύθια της έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά και στα Περσικά,τα δε ποιήματά της στα Ιταλικά.

Έγραψε κι ένα θεατρικό έργο,το «Αντίο μαμά».

Ζει στην Κατερίνη. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο και το τραγούδι.

Την έμπνευση για τα παραμυθάκια λέει πως την οφείλει στις δύο εγγονές της.

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά της στο Μουζάκι Καρδίτσας. Γράφει από μικρό παιδί, όμως μόνο όταν ήρθε στη ζωή το δικό της παιδί ένιωσε ότι μπορεί να μοιραστεί τις λέξεις της, τις εικόνες της. Σπούδασε Κοινωνιολογία και Management Organizational Behavior. Μιλάει και γράφει άπταιστα την αγγλική και κάνει φιλότιμες προσπάθειες για την ιταλική. Σπουδάζει κλασικό πιάνο. Περισσότερα...

Αρχειοθήκη

Υποστηρικτές

theradio.gr - Web Radio with non stop Rock Music