Λήξη λογοτεχνικής δράσης «Λόγω Γραφής – Ιαπωνική Βεντάλια»

Η λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής» και η διαδικτυακή λογοτεχνική ομάδα «Ιαπωνική βεντάλια ποίησης και πολιτισμού» διενέργησαν από κοινού τη λογοτεχνική δράση «Λόγω Γραφής – Ιαπωνική Βεντάλια» για τη συγγραφή διηγήματος με ιαπωνικό θεματικό προσανατολισμό. Αυτή η δράση μας λαμβάνει τέλος, όπως είχαμε ανακοινώσει στην πρόσκλησή μας, απόψε 12 Νοεμβρίου 2020 και ως εκ τούτου δεν θα δεχτούμε άλλα κείμενα.

Αισίως μέχρι στιγμής δημοσιεύθηκαν είκοσι διηγήματα και εκκρεμούν να δημοσιευθούν -κατά σειρά προτεραιότητας- τα κείμενα των ακολούθων συμμετεχόντων (εδώ με αλφαβητική σειρά), τα οποία έχουμε ήδη λάβει:

-Αγγελικής Βιδάλη

-Αργυρούλας Κτενά

-Βασιλείας Αργυροπούλου

-Γιώργου Σπηλιόπουλου

-Ειρήνης Ανδρίτση

-Ειρήνης Ντούρα-Καββαδία

-Ελένης Φιλιού

-Μαρίας Ξανθοπούλου-Κανελλιάδου

-Μαρίας Πανούτσου

-Μαρίτας Τυράκη

-Νικολέτας Τρίψα

-Σάββα Σωτηρίου

-Χρύσας Παναγοπούλου

Όλα τα διηγήματα, εντός εξαμήνου από το πέρας της λογοτεχνικής δράσης, θα συλλεχθούν σε μία έκδοση από τις εκδόσεις Ελκυστής.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχατε και σ’ αυτή τη λογοτεχνική μας δράση αλλά και όλους εσάς που με τον τρόπο σας αγκαλιάσατε και αυτό μας το εγχείρημα και το στηρίξατε με αγάπη.

 

 

Για τη «Λόγω Γραφής», Κατερίνα Ευαγγέλου Κίσσα

Για την «Ιαπωνική βεντάλια ποίησης και πολιτισμού», Παναγιώτης Πριμηκύρης

 


Μάθετε περισσότερα για τη λογοτεχνική μας δράση εδώ: «Λόγω Γραφής – Ιαπωνική Βεντάλια»

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά της στο Μουζάκι Καρδίτσας. Γράφει από μικρό παιδί, όμως μόνο όταν ήρθε στη ζωή το δικό της παιδί ένιωσε ότι μπορεί να μοιραστεί τις λέξεις της, τις εικόνες της. Σπούδασε Κοινωνιολογία και Management Organizational Behavior. Μιλάει και γράφει άπταιστα την αγγλική και κάνει φιλότιμες προσπάθειες για την ιταλική. Σπουδάζει κλασικό πιάνο. Περισσότερα...

Αρχειοθήκη

Υποστηρικτές

theradio.gr - Web Radio with non stop Rock Music