“Κυκλοφόρησε το δίγλωσσο παιδικό παραμύθι «Το μαγικό δάσος / Magical forest»”, από τη συγγραφέα Αναστασία Ιωακειμίδου και τις Εκδόσεις Κέφαλος [Δελτίο Τύπου]

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος και τη συγγραφέα Αναστασία Ιωακειμίδου, το παιδικό παραμύθι με τίτλο: «Το μαγικό δάσος / Μagical forest». Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία δίγλωσση έκδοση στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Το εν λόγω παραμύθι αποτελείται από τρίστιχα ποιήματα σε μορφή Χαΐκού. Ένα πανέμορφο πλούσιο σε βλάστηση δάσος και γεμάτο ζωή, μας ταξιδεύει μέσα στη φύση και μας δείχνει τη σημασία της συλλογικότητας και της συντροφικότητας.


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: Η Αναστασία Ιωακειμίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε ψυχολογία στο Hellenic College-Holy Cross, στη Βοστώνη, στις Η.Π.Α. και έχει στην κατοχή της και μεταπτυχιακό στην ψυχοθεραπεία από το Goldsmiths College-University of London England. Έχει εξειδίκευση στην ειδική αγωγή στην εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του εργαστηρίου συγγραφής “Αλάτι”. Εργάζεται 18 χρόνια σε κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη 10 χρονών.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Παιδικό Παραμύθι

Σελίδες: 28

Διαστάσεις: 24×17 cm

ISBN: 978-618-85148-4-3

Τιμή: 12,72 ευρώ

Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά

Χρόνος έκδοσης: Ιανουάριος 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Κέφαλος


Το βιβλίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό: www.ekdoseiskefalos.gr.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ

Γράφουμε μαζί την ιστορία

της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας!

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη