“Κυκλοφόρησε το δίγλωσσο παιδικό παραμύθι «Το μαγικό δάσος / Magical forest»”, από τη συγγραφέα Αναστασία Ιωακειμίδου και τις Εκδόσεις Κέφαλος [Δελτίο Τύπου]

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος και τη συγγραφέα Αναστασία Ιωακειμίδου, το παιδικό παραμύθι με τίτλο: «Το μαγικό δάσος / Μagical forest». Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία δίγλωσση έκδοση στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Το εν λόγω παραμύθι αποτελείται από τρίστιχα ποιήματα σε μορφή Χαΐκού. Ένα πανέμορφο πλούσιο σε βλάστηση δάσος και γεμάτο ζωή, μας ταξιδεύει μέσα στη φύση και μας δείχνει τη σημασία της συλλογικότητας και της συντροφικότητας.


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: Η Αναστασία Ιωακειμίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε ψυχολογία στο Hellenic College-Holy Cross, στη Βοστώνη, στις Η.Π.Α. και έχει στην κατοχή της και μεταπτυχιακό στην ψυχοθεραπεία από το Goldsmiths College-University of London England. Έχει εξειδίκευση στην ειδική αγωγή στην εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του εργαστηρίου συγγραφής “Αλάτι”. Εργάζεται 18 χρόνια σε κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη 10 χρονών.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Παιδικό Παραμύθι

Σελίδες: 28

Διαστάσεις: 24×17 cm

ISBN: 978-618-85148-4-3

Τιμή: 12,72 ευρώ

Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά

Χρόνος έκδοσης: Ιανουάριος 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Κέφαλος


Το βιβλίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό: www.ekdoseiskefalos.gr.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ

Γράφουμε μαζί την ιστορία

της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας!

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά της στο Μουζάκι Καρδίτσας. Γράφει από μικρό παιδί, όμως μόνο όταν ήρθε στη ζωή το δικό της παιδί ένιωσε ότι μπορεί να μοιραστεί τις λέξεις της, τις εικόνες της. Σπούδασε Κοινωνιολογία και Management Organizational Behavior. Μιλάει και γράφει άπταιστα την αγγλική και κάνει φιλότιμες προσπάθειες για την ιταλική. Σπουδάζει κλασικό πιάνο. Περισσότερα...

Αρχειοθήκη