Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο “Η ζωή στον δυτικό Καναδά” του συγγραφέα μας Γιώργου Μπούσουλα!
ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Η ζωή των Ελλήνων και άλλων μεταναστών στον δυτικό Καναδά. Οι δυσκολίες, τα προβλήματα, οι προοπτικές, οι ευκαιρίες σε ένα νέο περιβάλλον, σε μια νέα χώρα με πολλά καλά κρυμμένα ένοχα μυστικά.
Για να ενημερώνεστε συνεχώς για τα μέρη που αναφέρονται στο βιβλίο ακολουθήστε το παρακάτω link: https://www.youtube.com/user/bousbousbousbous/featured
Ο Γιώργος Μπούσουλας γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά, μεγάλωσε στην Ελλάδα, πήγε σχολείο και εργάστηκε εκεί, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης τα τελευταία χρόνια ζει στο Κάλγκαρι της Αλμπέρτα του Καναδά. Έχει κάνει σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων, ιστορίας και φιλοσοφίας. Τον ρωτούν συχνά αν του αρέσει η ζωή στον Καναδά. Η απάντηση που βγαίνει αυθόρμητα είναι ‘όχι’. Η Ελλάδα τού λείπει πολύ.
Τους λόγους, με στοιχεία μετά από έρευνα για τα κακώς κείμενα του Καναδά, παραθέτει στο έργο του “Η ζωή στον δυτικό Καναδά”.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Εξώφυλλο: Μαλακό
Σελίδες: 428
Διαστάσεις: 14×21 cm
ISBN: 978-618-5525-84-2
Τιμή: 17,00 €
Χρόνος έκδοσης: 2021
Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής
Το βιβλίο “Η ζωή στον δυτικό Καναδά” θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!
Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).
Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:
https://elkistis.gr/product/η-ζωή-στον-δυτικό-καναδά/
Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.
Εκδόσεις Ελκυστής
Ταξιδεύουμε
στο χώρο της λογοτεχνίας
ΜΑΖΙ!
Αφήστε το σχόλιο σας