«Η αγάπη δεν πονάει», παρουσίαση στα Τρίκαλα του νέου βιβλίου της Μελίνας Τούντα από τις Εκδόσεις Πνοή [Δελτίο Τύπου]

Ένα βιβλίο που εστιάζει στην ενδοοικογενειακή βία κι έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού ως πρώτο βήμα για την εξάλειψη της. «Η Αγάπη ΔΕΝ πονάει». Μια αληθινή ιστορία με τίτλο – κοινωνικό μήνυμα που σημαίνει πως όποιος αγαπάει δεν χρησιμοποιεί λεκτική, ψυχολογική, σωματική βία. Μετά την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε το αναγνωστικό κοινό προχωρήσαμε σε δεύτερη ανατύπωσή του.

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 ώρα 7:30 μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Η αγάπη δεν πονάει» της Μελίνας Τούντα, στο Art Café Σουίτα, στα Τρίκαλα.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η ψυχολόγος Φανή Γεωργουλοπούλου. Απόσπασμα θα διαβάσει η ηθοποιός Σία Φαράκη. Στον συντονισμό η συγγραφέας-εκδότρια Κάκια Ξύδη. Στο πιάνο ο Παναγιώτης Μαγκλάρας.


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η Μαρία Βαγενά υιοθετήθηκε στην τρυφερή ηλικία των δύο χρόνων. Μεγαλώνοντας σ’ ένα πολύ αυστηρό περιβάλλον ονειρευόταν να αποκτήσει κάποτε δική της οικογένεια και να δώσει στα παιδιά της την αγάπη, τη θαλπωρή και την ασφάλεια που η ίδια δεν είχε νιώσει ποτέ. Ύστερα από περιπλανήσεις και ατυχείς σχέσεις πίστεψε πως βρήκε τον άνθρωπο που θα της πρόσφερε όσα είχε στερηθεί. Αλλά είχε κάνει λάθος για άλλη μια φορά. Το χαμόγελο αντικαταστάθηκε σύντομα από το κλάμα και το χάδι από την κάθε μορφής βία. Οι στιγμές που έζησε είναι βγαλμένες από ταινία τρόμου, αλλά δυστυχώς, η ιστορία αυτή είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Το νέο μυθιστόρημα της Μελίνας Τούντα διαβάζεται με κομμένη την ανάσα από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σελίδα και καθηλώνει με τις συνεχείς ανατροπές του…


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Μελίνα Τούντα γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μητέρα δύο παιδιών. Είναι καθηγήτρια γαλλικών και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίων ξένων γλωσσών σε περιοχές της Αττικής. Το 2013 απέσπασε το 3ο βραβείο παραμυθιού στον λογοτεχνικό διαγωνισμό Κερατσινίου με το παραμύθι “Νίνα η ιστορία μιας όμορφης κίτρινης πεταλούδας”.

Από τις Εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφόρησαν τα «Έτσι κι αλλιώς… καλημέρα», «Μια αγάπη δυο ζωές» και από τις Εκδόσεις Βασιλείου «Το πεντάγραμμο του πάθους», «Ζητείται μια δεύτερη ευκαιρία». «Η αγάπη δεν πονάει» κυκλοφορεί από τις Eκδόσεις Πνοή.

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη