«Ηρωική έξοδος», γράφει η Λένα Μαυρουδή-Μούλιου ————————[Το τέλος της σειράς]————————

Ας πούμε ήταν η σχέση μας σαν μια παρτίδα σκάκι, ή επί  το ελαφρότερο σαν μια παρτίδα Τάβλι.

Ευχάριστη θέλω να ελπίζω, με εναλλαγές και μικροεκπλήξεις, μα πάντα σταθερή και αδιάλειπτη σαν Τεταρτιάτικη παρουσία στις 9 το βράδυ. Που όμως έπρεπε κάπου να τελειώνει γιατί αν κάτι μισώ, είναι να μού περάσει έστω σαν υπόνοια ότι με βαρέθηκε ακόμα και ένας αναγνώστης μου.

Ηρωική έξοδος, λοιπόν, ΑΛΛΑ δεν εξαφανίζομαι τελείως. Άτιμο πράμα ο ναρκισσισμός και η επιμονή τής παρουσίας. Θα υπάρχω στο εξής με άλλη μορφή γραφής, αλλά θα υπάρχω. Ας είναι καλά η σελιδάρχισσά μας που αγκαλιάζει όλες τις προτάσεις μας, γιατί αυτή ξέρει, αφού είναι μία από εμάς.

Ευχαριστώ φίλοι μου που αγαπήσατε τη σειρά μου «Της Λένας τα διηγήματα», τα περισσότερα των οποίων μετέφερα στο βιβλίο μου στην 3η συλλογή διηγημάτων μου.

Και εδώ αρχίζει η περιπέτεια της τέταρτης συλλογής με τις καθαρά αστυνομικές περιπέτειες της ΠΕΡΣΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗ, δικές της ή φίλων της. Και αν, λέω ΑΝ, η Έμπνευση δεν με εγκαταλείψει, δεν αποκλείω καθόλου να επανακάμψω στα παλιά μου λημέρια. Δεν κόβονται εύκολα οι συνήθειες καλές τε και κακές. Δεν λένε άλλωστε ότι αν κάτι αξίζει δεν χάνεται; Θα δείξει λοιπόν…


Η σειρά διηγημάτων «Της Λένας τα διηγήματα» με την υπογραφή της πολυαγαπημένης μας Λένας Μαυρουδή-Μούλιου, μετά την ολοκλήρωση 100 διηγημάτων τα οποία από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 έως και σήμερα, δύο χρόνια μετά, μας κρατούσαν συντροφιά κάθε Τετάρτη βράδυ στις εννέα ανελλιπώς, ολοκλήρωσε τον κύκλο της και μας αποχαιρετά.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τη Λένα για τη στήριξη και την παρουσία της. Η μόνη μου παρηγοριά στον γλυκόπικρο αποψινό αποχαιρετισμό, είναι η βεβαιότητα της νέας σειράς αστυνομικών διηγημάτων που έρχεται με την υπογραφή της από την ερχόμενη Τετάρτη 20/2/20019 και ώρα 9 βραδυνή!

Και το όνομα αυτής; «Πέρσα Βουδούρη, η Ελληνίδα Miss Marple»!

Ένας κύκλος κλείνει αλλά ένας άλλος ανοίγει! Όλοι οι φανατικοί φίλοι αναγνώστες της Λένας (μεταξύ αυτών και εγώ η ίδια), ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη!

Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη