«Εναλλαγές», από τον Απόστολο Γκέτσο και τις Εκδόσεις Ελκυστής [Δελτίο τύπου]

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο “Εναλλαγές” του συγγραφέα μας Απόστολου Γκέτσου!


Οπισθόφυλλο: Οι “Εναλλαγές” είναι ένα μωσαϊκό δράσης, εικόνων, σκέψεων και συναισθημάτων που μεταφέρει τον αναγνώστη από τη μία κατάσταση στην άλλη μην αφήνοντάς τον να πλήξει ή να κουραστεί από αυτές. Εξ ου και η ονομασία του βιβλίου. Ωστόσο οι ιστορίες, όσο και να έχουν τη διαφορετικότητά τους και την ξεχωριστή οντότητά τους η μία από την άλλη, δεν παύουν να έχουν και κοινές παραμέτρους.

Ο Απόστολος Γκέτσος και οι “Εναλλαγές”, παρ’ όλο που κάποιες στιγμές δρουν ανεξέλεγκτα, συζητούν ωστόσο με λογική και επιχειρήματα καταθέτοντας παράλληλα και εναλλακτικές προτάσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Είτε μέσω περιπετειώδους πλοκής, είτε μέσω κοινωνικών ριζοσπαστικών προτάσεων, είτε μέσω φιλοσοφικών συζητήσεων και προβληματισμών ο τελικός στόχος είναι η αναζήτηση και η ανάδειξη του καλού, του σωστού, του τίμιου, του δίκαιου.


Βιογραφικό: Ο Απόστολος Γκέτσος γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα. Η καταγωγή του είναι από τον Αλμυρό Μαγνησίας, ωστόσο γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και κατοικεί.

Εργάστηκε επί σειρά ετών στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος, αρχικά ως τεχνίτης μηχανολόγος και εν συνεχεία ως σταθμάρχης.

Εδώ και δέκα περίπου χρόνια εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού εκτελώντας καθήκοντα φύλακα αρχαιοτήτων.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Η συλλογή διηγημάτων “Εναλλαγές” είναι το τρίτο του βιβλίο, αλλά είναι το πρώτο που εκδίδεται από τις εκδόσεις Ελκυστής.


 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Συλλογή διηγημάτων

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 122

ISBN: 978-618-5424-82-4

Τιμή: 10,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2020

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

Το βιβλίο “Εναλλαγές” θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/εναλλαγές/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη