«Γράμματα ανεπίδοτα», το νέο συλλογικό έργο της Λόγω Γραφής, από την Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα και τις Εκδόσεις Ελκυστής

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το συλλογικό βιβλίο “Γράμματα ανεπίδοτα“! Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα και η λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής – Δημιουργώ / Επικοινωνώ / Μεταδίδω», με αφορμή τον εορτασμό των τριών χρόνων λειτουργίας της, προσκάλεσε όλους τους φίλους λογοτέχνες να συμμετέχουν στη λογοτεχνική δράση «Γράμματα ανεπίδοτα». Η έκδοση της συλλογής αυτών των έργων έγινε από τις Εκδόσεις Ελκυστής.


Οπισθόφυλλο:

Η ανά χείρας έκδοση είναι το αποτέλεσμα ανταπόκρισης ενός αριθμού διακονούντων τη γραφή στην πρόσκληση που τους έγινε από μέρους μου να στείλουν πρωτότυπα κείμενά τους για δημοσίευση στη διαδικτυακή δράση «Γράμματα ανεπίδοτα», που διενέργησε η Λογοτεχνική Ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής» τον Μάρτιο του 2019.

Οι εκδόσεις Ελκυστής προσφέρθηκαν ευγενικά να συμπεριλάβουν την έκδοση αυτών των κειμένων στον πλούσιο Κατάλογό τους.

Όλα τα κείμενα, ανεξαρτήτως λογοτεχνικής βαρύτητας και αξίας, γράφτηκαν με αγάπη και πρόθεση να αναγνωστούν και να «μιλήσουν» σε όσους τα διαβάσουν.

Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα, συγγραφέας

Δημιουργός & Διευθύντρια της Λογοτεχνική Ιστοσελίδας «Λόγω Γραφής»


Το βιβλίο «Γράμματα ανεπίδοτα» θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 96400162.

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα  231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε 

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


[Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά της στο Μουζάκι Καρδίτσας. Γράφει από μικρό παιδί, όμως μόνο όταν ήρθε στη ζωή το δικό της παιδί ένιωσε ότι μπορεί να μοιραστεί τις λέξεις της, τις εικόνες της.

Σπούδασε Κοινωνιολογία και Management Organizational Behavior. Μιλάει και γράφει άπταιστα την αγγλική και κάνει φιλότιμες προσπάθειες για την ιταλική. Σπουδάζει κλασικό πιάνο. Από τον Φεβρουάριο του 2015 ως τον Φεβρουάριο του 2016, εργάστηκε ως συντάκτρια στον ιστότοπο το βιβλίο.net. Από τον Μάρτιο του 2016 λειτουργεί ως διευθύντρια τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής» (www.logografis.gr).

Έχει συμμετάσχει σε πέντε συλλογικές εκδόσεις: Στη συλλογή διηγημάτων El Greco (Ρώμη, 2014), στην ανθολογία Χνάρια στο Φιλιατρό των Φίλων (Γαβριηλίδης, 2015), στο Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2016 (τοβιβλίο, 2016), στην ανθολογία Κορφολογώντας εποχών την προίκα (Γαβριηλίδης, 2018), και στο ποιητικό ανθολόγιο 100+1 κλειδιά της διπλανής πόρτας (itravelpoetry, 2019). Κείμενα και ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί στα λογοτεχνικά περιοδικά «Εμβόλιμον» και «Το Κοράλλι» καθώς και σε πολλούς λογοτεχνικούς ιστότοπους.

Τον Ιανουάριο του 2018 εμπνεύστηκε το Συλλογικό Έργο «Χριστός Γεννάται» (εκδ. Όστρια), που προέκυψε κατόπιν προσκλήσεως που απηύθυνε η λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής» στους διακονούντες τη γραφή.

Tον Δεκέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, η συλλογή διηγημάτων «Απλοϊκές ιστορίες φτωχών ανθρώπων & άλλα διηγήματα» [εκδ. ΠΝΟΗ].

Επικοινωνία evangelou.kissa@gmail.com / logografis@gmail.com]

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη