«Έντγκαρ Χέβενσκαρ, οι πρώτες περιπέτειες», από τον Σπύρο Παπαλέξη και τις εκδόσεις Ελκυστής [Δελτίο Τύπου]

«Ο Βάλινορ πήρε το ραβδί με το μπλε πετράδι και μόλις πρόφερε τη λέξη: “Αθούλ”, ένα έντονο γαλάζιο φως γέμισε το δωμάτιο. Ο μέγας αρχιερέας του Όραντιν χάθηκε στη σκοτεινή δίοδο κι η βιβλιοθήκη έκλεισε πίσω του το πέρασμα.

Ο Έντγκαρ στάθηκε για λίγο πίσω απ’ την κουρτίνα, αναποφάσιστος για την επόμενη κίνησή του. Τελικά επέλεξε να αφήσει να κυλήσει λίγος χρόνος πριν τον ακολουθήσει. Δε θα ήταν ό,τι καλύτερο να τον συναντήσει καταπρόσωπο! Κι αν τον είχε καταλάβει ήδη; Η καρδιά του χτυπούσε ήδη εντονότερα, δεν είχε όμως άλλη επιλογή. Έπρεπε να δει πού πήγαινε ο μυστηριώδης άνδρας.

Πόσο μπορεί μια φλόγα να αντέξει, όταν γύρω της λυσσομανούν οι άνεμοι της βαθύτερης αβύσσου;

Στον σκοτεινό κόσμο του ΝΑΡΟΣ, η αρετή κι η δικαιοσύνη κινδυνεύουν να σβήσουν. Θα μπορέσει ο Έντγκαρ Χέβενσκαρ, ιερός πολεμιστής του Φερίν, να παραμείνει αλώβητος, όταν όλα γύρω του καταρρέουν;

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η πτώση του κι όταν ίσως τελειώσει, θα θυμάται άραγε τι είναι το Φως;»


Το βιβλίο “Έντγκαρ Χέβενσκαρ, οι πρώτες περιπέτειες” θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Επίσης, μπορεί να το παραγγείλετε και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop

Για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα  231 403 7484 ή 6977853682.

Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!

 


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ο Σπύρος Παπαλέξης είναι δικηγόρος και ζει στο Χαλάνδρι μαζί με τη γυναίκα του, τη Μαργιάννα, και τον μικρό τους γιο.

Αρέσκεται στα ταξίδια (παντός είδους) και προσπαθεί να ζει περισσότερες ζωές απ’ όσες δικαιούται. Για τον λόγο αυτόν, διαβάζει βιβλία, γράφει όπου και όποτε μπορεί, και ασχολείται ενεργά με την ηθοποιία και το θέατρο.

Αν κι έχει συγγράψει κατά καιρούς αρκετά μυθιστορήματα, διηγήματα, θεατρικά έργα, ποιήματα και στίχους τραγουδιών, το παρόν βιβλίο αποτελεί την πρώτη του εκδοτική απόπειρα.

Σε κάθε περίπτωση, η μακρά περιπλάνησή του στον φανταστικό κόσμο του ΝΑΡΟΣ μάς υπόσχεται αρκετά ακόμη έργα.

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη