«Έγινε της Καραντίνας!» Νέα χιουμοριστική σειρά διηγημάτων ξεκινά απόψε στη Λόγω Γραφής

Ξεκινά απόψε στη Λόγω Γραφής μία νέα, χιουμοριστική σειρά με τον επίκαιρο τίτλο «Έγινε της καραντίνας!» Καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά κοντά μας την φίλη συγγραφέα Στεφανία Ρουλάκη, που με πολύ τακτ αλλά και πολύ χιούμορ, θα μας μεταφέρει ξεκαρδιστικές στιγμές «τρέλλας», που κάλλιστα θα μπορούσαν να συμβούν στον καθένα μας! Η Στεφανία, με την ωραία αυτή της έμπνευση και την πολύ καλή της πένα, προσεγγίζει τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε με διάθεση χιουμοριστική, σαν να θέλει να… «ξορκίσει το κακό».

Τα κείμενα  της σειράς διηγημάτων «Έγινε της καραντίνας!» θα δημοσιεύονται κάθε Πέμπτη βράδυ στις 9μ.μ., για όσο κρατάει η καραντίνα ή για όσο αυτά που ζούμε εμπνέουν τη συγγραφέα.

Απόψε στις 9 το βράδυ, το πρώτο διήγημα!

Στεφανία Ρουλάκη, καλώς ήλθες στη Λόγω Γραφής!

Ίσως σας αρέσει και

4 Σχόλια

 • Κωνσταντίνα Βαλλιανάτου
  11 Δεκεμβρίου 2020 at 01:35

  Ωραία δουλειά και αρκετα επίκαιρη!!!!!

  • Στεφανία Ρουλακη
   17 Δεκεμβρίου 2020 at 14:52

   Ευχαριστώ Ντίνα μου!

 • Θεόδωρος Γεωργίου
  11 Δεκεμβρίου 2020 at 09:54

  Μπράβο, Στεφανία… Θερμά Συγχαρητήρια!!! Γράφεις υπέροχα, εξαιρετικά…

  • Στεφανία Ρουλακη
   17 Δεκεμβρίου 2020 at 14:53

   Θεοδωρε μου, πάντα δίπλα μου!

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά της στο Μουζάκι Καρδίτσας. Γράφει από μικρό παιδί, όμως μόνο όταν ήρθε στη ζωή το δικό της παιδί ένιωσε ότι μπορεί να μοιραστεί τις λέξεις της, τις εικόνες της. Σπούδασε Κοινωνιολογία και Management Organizational Behavior. Μιλάει και γράφει άπταιστα την αγγλική και κάνει φιλότιμες προσπάθειες για την ιταλική. Σπουδάζει κλασικό πιάνο. Περισσότερα...

Αρχειοθήκη