“Άνοιξη ήτανε…”, η νέα μίνι σειρά διηγημάτων της Νίκης Μπλούτη Καράτζαλη

Εισαγωγικό σημείωμα

Η αγαπημένη φίλη συγγραφέας και συνεργάτιδα της Λόγω Γραφής, Νίκη Μπλούτη Καράτζαλη, επιστρέφει κοντά μας αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα με μία μίνι σειρά οκτώ διηγημάτων.

Η σειρά ξεκινά αύριο Κυριακή των Βαϊων 25/4/2021 και ώρα 9 πρωινή και κάθε μέρα την ίδια ώρα, έως και την Κυριακή του Πάσχα στις 2/5/2021, θα δημοσιεύεται κι από ένα διήγημα.

Είναι γνωστή η κοινωνική ευαισθησία της Νίκης, η αγάπη της να προσεγγίζει θέματα της καθημερινότητας και να εμβαθύνει σ’ αυτά με βλέμμα καθαρό, με πνεύμα ορθά κριτικό αλλά και με αμέριστη τρυφερότητα… Έτσι και αυτά της τα διηγήματα, ιστορίες ανθρώπων με κοινό γνώμονα κάποια άνοιξη, στις μέρες του Πάσχα, αναφέρονται σε ζητήματα που όλους μας μας έχουν απασχολήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Σ’ αυτές τις ιστορίες, όσο σκληρές κι αν είναι κάποιες, η Νίκη καταφέρνει και μας δίνει παράλληλα με το κοινωνικό της μήνυμα, και πολλές σημαντικές, όμορφες αναφορές στα πασχαλινά ήθη και έθιμα του τόπου μας.

Ευχόμαστε στη Νίκη Μπλούτη Καράτζαλη καλή αρχή και καλοδιάβαστη και αυτή η σειρά διηγημάτων της!

Πολλές ευχές για Καλό Πάσχα σε όλους τους φίλους αναγνώστες μας!

 

Για τη Λόγω Γραφής,

Κατερίνα Ευαγγέλου Κίσσα

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Η Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πλέον ζει μόνιμα με την οικογένειά της στο Μουζάκι Καρδίτσας. Γράφει από μικρό παιδί, όμως μόνο όταν ήρθε στη ζωή το δικό της παιδί ένιωσε ότι μπορεί να μοιραστεί τις λέξεις της, τις εικόνες της. Σπούδασε Κοινωνιολογία και Management Organizational Behavior. Μιλάει και γράφει άπταιστα την αγγλική και κάνει φιλότιμες προσπάθειες για την ιταλική. Σπουδάζει κλασικό πιάνο. Περισσότερα...

Αρχειοθήκη