Ας γνωριστούμε

Με λένε Κατερίνα Ευαγγέλου – Κίσσα. Γεννήθηκα στην Αθήνα τον προηγούμενο αιώνα κι εκεί μεγάλωσα. Τα χρόνια μου μοιρασμένα μεταξύ Αθηνών και του πανέμορφου Θεσσαλικού κάμπου. Πλέον ζω μόνιμα με την οικογένειά μου στο Μουζάκι – Καρδίτσας και κάνω αυτό που αγαπάω στη ζωή μου περισσότερο – πλάθω ιστορίες, πότε με λόγο πεζό και πότε σε μορφή ποιητική. Γράφω από μικρό παιδί, όμως μόνο όταν ήρθε στη ζωή μου το παιδί μου ένιωσα ότι μπορώ να μοιραστώ τις λέξεις μου, τις εικόνες μου.

Σπούδασα Κοινωνιολογία και Management Organisational Behavior. Παρακολούθησα πληθώρα σεμιναρίων σχετικών με το Marketing, τη Διαχείριση Κρίσεων, Διαπραγματεύσεων και Προσωπικού, τη Διαχείριση Διασφάλισης Ποιότητας καθώς και τη χρήση διαφόρων προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαδικτύου. Μιλάω και γράφω άπταιστα την αγγλική γλώσσα και κάνω φιλότιμες προσπάθειες για την ιταλική. Σπουδάζω κλασσικό πιάνο, απλά γιατί ποτέ δεν είναι αργά. Επί σειρά ετών εργάσθηκα σε διάφορες θέσεις ευθύνης σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Το διάστημα Φεβρουάριος 2015 – Φεβρουάριος 2016, εργάσθηκα ως συντάκτρια στον ιστότοπο τοβιβλίο.net.

Το 2014 το διήγημά μου με τίτλο «Δομήνικος» διακρίθηκε ανάμεσα στα δέκα πρώτα του Πρώτου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Διηγήματος των εκδόσεων ΡΩΜΗ, με αφορμή τα 400 χρόνια από το θάνατο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.

Έχω συμμετάσχει σε δύο συλλογικές εκδόσεις, στην Συλλογή Διηγημάτων «El Greco» (εκδ. Ρώμη, 2014) με το διήγημά μου «Δομήνικος» και στη Συλλογή Ποιημάτων «Χνάρια στο Φιλιατρό των Φίλων» (εκδ. Γαβριηλίδης, 2015) με το ποίημα μου «Κατά Συνθήκην Γάμος».

Κείμενά μου, καθώς και ποιήματά μου, έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Εμβόλιμον, Το Κοράλλι, Στάχτες (staxtes.com), Ποιείν – Επιθεώρηση Ποιητικής Τέχνης (poiein.gr), KLIK Magazine, bibliotheque.gr, shortstory.gr, iporta.gr, microstory.gr, tovivlio.net, στο ανεξάρτητο πρακτορείο ειδήσεων inagreece.gr καθώς και στο kirithres.blogspot.gr.

Ας γνωριστούμε

Με λένε Κατερίνα Ευαγγέλου – Κίσσα. Γεννήθηκα στην Αθήνα τον προηγούμενο αιώνα κι εκεί μεγάλωσα. Τα χρόνια μου μοιρασμένα μεταξύ Αθηνών και του πανέμορφου Θεσσαλικού ...

Αρχειοθήκη

Υποστηρικτές

theradio.gr - Web Radio with non stop Rock Music