«Υποψίες», κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα της Λένας Μαυρουδή-Μούλιου

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας της Λόγω Γραφής, κας Λένας Μαυρουδή-Μούλιου. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα μυθιστόρημα με τον τίτλο «Υποψίες» [εκδόσεις τοβιβλίο], το οποίο βραβεύθηκε με το Α’ βραβείο μυθιστορήματος (ΕΠΟΚ, 2016) στον 7ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό.

Ευχόμαστε στη συγγραφέα καλοτάξιδο το νέο της βιβλίο, πάντα δημιουργική και εμπνευσμένη η συνέχειά της!


Οπισθόφυλλο

Η Κλαίρη ζει τα σκιρτήματα της πρώτης αγάπης την ώρα που παλεύει με τη συνείδησή της λόγω της καταγωγής του αγαπημένου της και ενώ ετοιμάζεται για έναν παγκόσμιο διαγωνισμό στο πιάνο.

Μια σειρά απρόοπτες εξελίξεις όμως σε κάνουν να σκεφτείς ότια άμα η ζωή θέλει να συνωμοτήσει, το κάνει με μοναδική μαεστρία.

Κι εσύ τι κάνεις; Τίποτα δεν κάνεις. Τι είσαι εσύ; Ένα αδύναμο μαριονεττάκι που τα νήματα της ζωής σου τα κινεί η μοίρα αυτή και κινείσαι στους ρυθμούς που παίζει το… πιάνο της` με μοναδική όμως δεξιοτεχνία, όπως η Κλαίρη.

Μα τελικά τίποτα δεν χαρίζεται. Όλα θέλουν σκληρή δουλειά, από τη μουσική έως την… αγάπη. Γιατί η αγάπη είναι η μουσική στη ζωή μας.

Η γραφή της Λένας Μαυρουδή-Μούλιου ξεχωρίζει με τη ζωντάνια και τη ρομαντική της διάθεση. Η άμεση παρέμβαση του αφηγητή μέσα στα γεγονότα και ο σχολιασμός καταστάσεων μα και των ίδιων των ηρώων, οι συμβουλές που δίνει στους ήρωες και τον αναγνώστη διατηρούν στο βάθος της μία ξεχωριστή θεατρικότητα. Μα κυρίως με μία φιλοσοφίζουσα διάθεση αναδεικνύει το ευμετάβολο και το απρόβλεπτο του ανθρώπινου βίου.


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Λένα Μαυρουδή Μούλιου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι μουσικός, Πτυχιούχος Πιάνου και Δασκάλα του Εθνικού Ωδείου Αθηνών και Συνθέτις. Έγραψε πάνω από διακόσια τραγούδια σε στίχους ως επί το πλείστον δικούς της. Μελοποίησε μια σειρά ποιημάτων  της για παιδιά και νανουρίσματα. Μπορεί κάποιος να ακούσει τα τραγούδια της στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ [sound cloud lenamm]. Διασκεύασε επίσης γνωστά παιδικά παραμύθια. Τον Δεκέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, μία συλλογή διηγημάτων με τίτλο “Η πόρτα στα δεξιά” [εκδόσεις τοβιβλίο], ενώ υπό έκδοση είναι άλλη μία συλλογή της με τίτλο «Υδροχόος με Σκορπιό» από τις εκδόσεις «ΑΡΙΣΤΑΡΕΤΗ». Έχει βραβευθεί σε πληθώρα εγχώριων διαγωνισμών λογοτεχνίας και μουσικής. Συνεργάζεται με αρκετούς λογοτεχνικούς ιστότοπους (sites, blogs, magazines) και λαμβάνει μέρος σε πολλές αξιόλογες λογοτεχνικές δράσεις.

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη