«Τεμπελίγκ, το ξωτικό που όλο βαριόταν», από τη Λυγερή Ζωχιού και τις εκδόσεις Οσελότος

‘Eνα χρόνο περίπου μετά την ηλεκτρονική του έκδοση ο ‘Τεμπελίγκ, το ξωτικό που όλο βαριόταν’ κάνει και τα πρώτα του έντυπα ‘βήματα’ στο χώρο του παιδικού παραμυθιού.

Όχι μόνος του αυτή τη φορά αλλά παρέα με το Επιτραπέζιο του Τεμπελίγκ, το μεγάλο κόκκινο ζάρι και το κουδουνάκι του Άη Βασίλη!

Έρχεται απ’ τις εκδόσεις Οσελότος για να κρατήσει συντροφιά σε γονείς και παιδάκια που θέλουν να διαβάσουν μαζί, να κάνουν τις ασκήσεις-παιχνίδια, να φτιάξουν μόνοι τους τις κάρτες και τα πιόνια- καπελάκια των ξωτικών του επιτραπέζιου και να κάνουν παρέα με τον Τεμπελίγκ και τα άλλα ξωτικά.

Η εικονογράφος Μαρίνα Χρόνη κι εγώ θα χαρούμε πολύ αν τον επιλέξετε για συντροφιά σας τις μέρες των γιορτών.

Μπορείτε να τον βρείτε στα βιβλιοπωλεία, μέσω διαδικτύου ή να σας τον αποστείλουμε εμείς.

Χρόνια Πολλά λοιπόν με υγεία και χαρά σε όλα τα παιδιά από την Λυγερή, την Μαρίνα, τον Τεμπελίγκ και όλα τα ξωτικά κι ας μην ξεχνάμε να δίνουμε πάντα μια αγκαλιά, ένα δώρο (μικρό ή μεγάλο) και πολλή αγάπη σε όσους τo έχουν πραγματικά ανάγκη!

 

 

Η συγγραφέας,

Λυγερή Ζωχιού

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη