«Τα οξέα του ποιήματος», από τον Τάσο Μάντζιο και το καλλιτεχνικό σωματείο Έλευσις & Υδράνη

Μόλις κυκλοφόρησε η ποιητική συλλογή του Τάσου Μάντζιου με τίτλο «Τα οξέα του ποιήματος» [καλλιτεχνικό σωματείο ‘Έλευσις & Υδράνη’].

«Τα οξέα του ποιήματος» είναι η πρώτη εκδοτική απόπειρα του Τάσου Μάντζιου, ο οποίος όμως ασχολείται χρόνια με τη συγγραφή και αρκετές φορές έχει δημοσιεύσει έργα του στη Λόγω Γραφής.

Σήμερα μάλιστα, 22/4/2018 και ώρα 8.30μ.μ., θα παρουσιαστεί το βιβλίο του στο καλλιτεχνικό σωματείο ‘Έλευσις & Υδράνη’, Ευμολπιδών 9Α στο Γκάζι (σταθμός Κεραμεικός).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: κα Διώνη Δημητριάδου (συγγραφέας/κριτικός λογοτεχνίας), κα Μαρία Μαραγκουδάκη (μαθηματικός/ συγγραφέας),  κος Νίκος Ταβουλάρης (συγγραφέας).

Ευχόμαστε στον φίλο ποιητή καλοτάξιδο το πρώτο του έργο και εις άλλα με υγεία!


Λίγα λόγια για το συγγραφέα: Ο Τάσος Σ. Μάντζιος γεννήθηκε στην Πλακωτή Θεσπρωτίας. Είναι καθηγητής στη Μέση Εκπαίδευση και διδάσκει το μάθημα των Θρησκευτικών.

Ποιήματά του έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε διάφορες ηλεκτρονικές ιστοσελίδες λογοτεχνικού περιεχομένου.

Έχει δυο παιδιά και διαμένει μόνιμα στην Αθήνα.

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη