Πρόσκληση στη λογοτεχνική δράση «Χριστός Γεννάται», από τη Λογοτεχνική Ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής» και τις «Εκδόσεις Όστρια»

Η λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής – Δημιουργώ / Επικοινωνώ / Μεταδίδω» προσκαλεί όλους τους φίλους λογοτέχνες, εν όψει των Εορτών των Χριστουγέννων, να συμμετέχουν στη λογοτεχνική δράση «Χριστός Γεννάται».

Η δράση μας ξεκινά από σήμερα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα κείμενά τους στο email της σελίδας μας logografis@gmail.com μέχρι και τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017. Τα κείμενα μπορούν να προέρχονται από όλα τα είδη λογοτεχνίας (πεζό, ποίημα, χαϊκού, μεταφράσεις κειμένων ξένων λογοτεχνών κ.α.). Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των λέξεων. Το θέμα των κειμένων πρέπει να σχετίζεται οπωσδήποτε με τα Χριστούγεννα. Τα έργα θα πρέπει να είναι αδημοσίευτα.

Όλα τα έργα που θα συμμετέχουν στη λογοτεχνική δράση «Χριστός Γεννάται», θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις Εκδόσεις Όστρια. Δεν απαιτείται η αγορά του βιβλίου για τη συμμετοχή σας. Η αγορά του θα είναι προαιρετική, ενώ για τους συμμετέχοντες θα ισχύσουν ειδικές εκπτώσεις. Σχετική ενημέρωση θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες μέσω email.

Η Λόγω Γραφής και οι Εκδόσεις Όστρια σας εύχονται ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και καλή, δημιουργική έμπνευση!

Ίσως σας αρέσει και

2 Σχόλια

  • Βασιλική Αποστολοπούλου
    23 Νοεμβρίου 2017 at 22:33

    Εξαιρετική ιδέα και η χριστουγεννιάτικη αυτή πρόσκληση/πρόκληση Κατερίνα μου!
    Καλή επιτυχία και πιάνω δουλειά!

  • Γιώργος Χ. Θεοχάρης
    26 Νοεμβρίου 2017 at 17:16

    Πολύ καλή πρωτοβουλία Κατερίνα, εύχομαι να συγκεντρωθούν αξιανάγνωστα κείμενα και να το χαρείς κι εσύ και όσοι συνεργαστούν!

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη