Πρόσκληση στη λογοτεχνική δράση «Γράμματα ανεπίδοτα», από τη Λογοτεχνική Ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής» και τις Εκδόσεις «Ελκυστής»

Η λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής – Δημιουργώ / Επικοινωνώ / Μεταδίδω» με αφορμή τον εορτασμό των τριών χρόνων λειτουργίας της, προσκαλεί όλους τους φίλους λογοτέχνες να συμμετέχουν στη λογοτεχνική δράση «Γράμματα ανεπίδοτα».

Η δράση μας ξεκινά από σήμερα Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα κείμενά τους στο email της σελίδας μας logografis@gmail.com μέχρι και τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019. Τα κείμενα μπορούν να προέρχονται από τα είδη λογοτεχνίας: πεζό, ποίημα, ποιητική πρόζα, χαϊκού (για τα χαϊκού: όχι λιγότερα από τρία ή περισσότερα από πέντε). Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των λέξεων. Το θέμα των κειμένων πρέπει να σχετίζεται οπωσδήποτε με την έννοια των ανεπίδοτων γραμμάτων. Τα έργα θα πρέπει να είναι αδημοσίευτα.  Κάθε λογοτέχνης μπορεί να λάβει μέρος με έως και τρεις συμμετοχές.

Όλα τα έργα που θα επιλεγούν να συμμετέχουν στη λογοτεχνική δράση «Γράμματα ανεπίδοτα», θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις Εκδόσεις Ελκυστής, με τον όρο ότι οι συγγραφείς τους δέχονται αυτομάτως με την αποστολή της συμμετοχής τους και την παραχώρηση χρήσης των πνευματικών τους δικαιωμάτων -για τα συγκεκριμένα έργα τους- στις Εκδόσεις Ελκυστής για έως και τρία έτη από την ημερομηνία κυκλοφορίας του βιβλίου. Φυσικά οι συγγραφείς έχουν την ελευθερία να χρησιμοποιούν παράλληλα δίχως δέσμευση τα συγκεκριμένα έργα τους και με οποιοδήποτε τρόπο θελήσουν οι ίδιοι (κυκλοφορία προσωπικής ή συλλογικής έκδοσης σε εκδοτικό οίκο της επιθυμίας τους, να πάρουν μέρος και σε άλλους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κ.τ.λ.).

Η έκδοση του συλλογικού μας αυτού έργου θα πραγματοποιηθεί εντός εξαμήνου από τη λήξη της δράσης. Δεν απαιτείται η αγορά του βιβλίου για τη συμμετοχή σας. Η αγορά του θα είναι προαιρετική, ενώ για τους συμμετέχοντες θα ισχύσουν ειδικές εκπτώσεις. Σχετική ενημέρωση θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες μέσω email.

 

Η Λόγω Γραφής και οι Εκδόσεις Ελκυστής σας εύχονται ολόψυχα καλή και δημιουργική έμπνευση!

 

Για τη Λόγω Γραφής,                                                                                                                                       Για τις εκδόσεις Ελκυστής,

Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα                                                                                                                                Αχιλλέας Τριαντόγλου

                                                                                                                                                                                            Κατερίνα Τσίρη


 

Ίσως σας αρέσει και

1 Σχόλιο

  • Βασιλική Αποστολοπούλου
    19 Μαρτίου 2019 at 07:54

    Πολλά συγχαρητήρια Κατερίνα μου τόσο για τρία χρόνια συνεχούς και ποιοτικής παρουσίας της “Λόγω Γραφής” στα φιλολογικά/λογοτεχνικά δρώμενα του διαδικτύου, στην διάρκεια των οποίων είχα κι εγώ την χαρά και την τιμή να συμμετέχω, όσο και για την καινούργια δράση στην οποία και εύχομαι ολόθερμα καλή επιτυχία !

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη