«Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στην Αθήνα» [Δελτίο Τύπου]

Οι εκδόσεις Κέδρος και το βιβλιοπωλείο «Επί Λέξει» διοργανώνουν την παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής «Γραβάτα δημοσίας αιδούς» του Δημήτρη Π. Κρανιώτη, ιατρού ειδικού παθολόγου, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 στις 7 μ.μ. στην Αθήνα  (βιβλιοπωλείο «Επί Λέξει», Ακαδημίας 23 & Λυκαβηττού).

Πρόκειται για την ένατη ποιητική συλλογή του Λαρισαίου ποιητή σε Ελλάδα και εξωτερικό, με 52 ποιήματα που έγραψε την τελευταία επταετία 2010-2017.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Κωνσταντίνος Μπούρας (ποιητής, θεατρολόγος, κριτικός λογοτεχνίας), Ξένη Σκαρτσή (ποιήτρια, δρ φιλολογίας, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου Ποίησης), Σταύρος Σταμπόγλης (ποιητής, συγγραφέας, κριτικός λογοτεχνίας).

Ποιήματα της συλλογής θα διαβάσουν: η Λιλή Ντίνα (ποιήτρια) και ο ίδιος ο ποιητής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη