«Λέσχη Ανάγνωσης Εταιρείας Συγγραφέων» [Δελτίο Τύπου]

Η Εταιρεία Συγγραφέων με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση των συναντήσεων της Λέσχης Ανάγνωσης σε μηνιαία βάση, όπως συνέβαινε και στα επτά προηγούμενα χρόνια της λειτουργίας της, όταν διαβάστηκαν μεταπολεμικοί συγγραφείς (Ιωάννου, Κοσμάς Πολίτης, Ταχτσής, Χατζής), αλλά και βραβευμένα βιβλία πεζογραφίας μελών της Εταιρείας, που συζήτησαν με τα μέλη της Λέσχης, ενώ επίσης οργανώθηκαν θεατρικές βραδιές.

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων θα έχει συναντήσεις στα γραφεία της Εταιρείας (Κοδριγκτώνος 8) κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα στις 6 το απόγευμα, αρχίζοντας από τις 13 Φεβρουαρίου 2019.

Στην πρώτη συνάντηση θα συζητηθεί το νέο βιβλίο του βραβευμένου συγγραφέα Ανδρέα Μήτσου Ο Ορφέας και ο Ανδρέας, το οποίο τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης μπορούν να προμηθευτούν με έκπτωση από τις Εκδόσεις Καστανιώτη. Ο συγγραφέας θα είναι παρών και θα απαντήσει σε ερωτήσεις. Τα μέλη της Λέσχης θα επιλέξουν μαζί τα επόμενα βιβλία που θα συζητηθούν.

Προσκαλούμε παλιά και νέα μέλη και όσους αγαπούν το διάβασμα και θέλουν να μοιραστούν το ταξίδι της ανάγνωσης να συμμετάσχουν. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην Αγγελική Σιδηρά τηλεφωνικά (210-3631881 & 6973055001) ή ηλεκτρονικά (a.sidira@otenet.gr).

Τα μέλη της Εταιρείας Συγγραφέων Νένα Κοκκινάκη, πεζογράφος και κριτικός λογοτεχνίας, και Αγγελική Σιδηρά, ποιήτρια, θα συντονίζουν φέτος τη Λέσχη Ανάγνωσης.

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη