«Κορφολογώντας εποχών την προίκα» Ανθολογία Ποιημάτων από τον ποιητή Γιώργο Χ. Θεοχάρη και τις Εκδόσεις Γαβριηλίδης – «Της ξενιτιάς η ξόβεργα» [Ποίημα της Κατερίνας Ευαγγέλου – Κίσσα]

“Κορφολογώντας εποχών την προίκα” ονομάζεται η νέα Ανθολογία ελληνικών ποιημάτων, η οποία συμπεριλαμβάνει 360 δείγματα νεοελληνικής ποίησης, 53 εκ των οποίων σε πρώτη δημοσίευση.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης και είναι ο Τρίτος Τόμος των καθημερινών επιλογών του Χαρτοκόπτη, στο Χρονολόγιο του αγαπημένου μου φίλου ποιητή Γιώργου Χ. Θεοχάρη στο Facebook.

Στη σελίδα 80 ο ανθολόγος συμπεριλαμβάνει και ένα δικό μου -σε πρώτη δημοσίευση- ποίημα, που φέρει τον τίτλο “Της ξενιτιάς η ξόβεργα”.

Οι προηγούμενοι δύο τόμοι είναι (με σειρά έκδοσης) οι: «Ξένων αιμάτων τρύγος» και «Χνάρια στο φιλιατρό των φίλων», από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης και αυτοί.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που συμμετείχα στον Β’ Τόμο και που συμμετέχω και τώρα στο Γ’ Τόμο αυτών των Ανθολογίων. Θερμές ευχαριστίες!

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη