«Κατασκευαστής Παραμυθιών Επιδιορθωτής Ονείρων», το νέο βιβλίο του Νικόλα Ανδρικόπουλου

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Διάπλους το νέο βιβλίο του αγαπημένου φίλου και λατρεμένου εικονογράφου και παραμυθά Νικόλα Ανδρικόπουλου. Τίτλος του «Κατασκευαστής Παραμυθιών Επιδιορθωτής Ονείρων».

Και το κείμενο αλλά και οι μαγευτικές ζωγραφιές αυτού του παραμυθιού είναι του Νικόλα. Εξαιρετική η δουλειά, σκληρόδετο το βιβλίο. Το αγόρασα για το παιδί μου, το οποίο το λάτρεψε, όπως και ό,τι άλλο του έχω αγοράσει από δουλειές του Νικόλα. Πλέον μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο Ανδρικόπουλος είναι επισήμως ένας από τους αγαπημένους μας παραμυθάδες, τόσο του παιδιού μου όσο και εμένα της ίδιας.

Το παραμύθι αυτό είναι μέρος της Σειράς «Ιστορίες του ουρανού και της γης» και το θέμα του είναι «Αν το θέλουμε τα όνειρα μπορούν να βγουν αληθινά».

Ο ίδιος ο συγγραφέας και εικονογράφος του το αφιερώνει στην εγγόνα του Ελένη «και σε όσους δεν πιστεύουν στα παραμύθια και δαιμονοποιούν  τα όνειρά τους»!

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους μικρούς μα και μεγάλους αναγνώστες, που εξακολουθούν να ονειρεύονται και να αγαπούν τα παραμύθια. Είναι ένα αρτιότατο λογοτέχνημα, που έχει βαθιά ηθικά διδάγματα να περάσει σε όλους μας, ταξιδεύοντάς μας μέσα από πανέμορφες εικόνες.

Εύχομαι ολόψυχα στον Νικόλα Ανδρικόπουλο καλοτάξιδο και αυτό του το πόνημα. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ για το παιδί που συνεχίζει να είναι.

Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα


Περισσότερα για τον Νικόλα Ανδρικόπουλο μπορείτε να διαβάσετε στο σύνδεσμο: «Όμορφοι Άνθρωποι»

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Με λένε Κατερίνα Ευαγγέλου – Κίσσα. Γεννήθηκα στην Αθήνα τον προηγούμενο αιώνα κι εκεί μεγάλωσα. Τα χρόνια μου μοιρασμένα μεταξύ Αθηνών και του πανέμορφου Θεσσαλικού ...

Αρχειοθήκη

Υποστηρικτές

theradio.gr - Web Radio with non stop Rock Music