«Ήσουν πάντα εκεί», από την Τόνια Κοντοπούλου και τις εκδόσεις Ελκυστής [Δελτίο Τύπου]

Η Έλσα, ήταν ένα μικρό κορίτσι, όταν η ζωή κι η τύχη της έφεραν στο δρόμο της τον Ραφαήλ, ένα μικρό αγόρι, που απ’ την πρώτη στιγμή, την υπερασπίστηκε απέναντι στην οικογένειά της, που την κακομεταχειριζόταν ποικιλοτρόπως. Βιώνοντας κι ο ίδιος μια τραγωδία, έδεσε τα χνώτα του μαζί της κι έγιναν αδερφές ψυχές, επικοινωνώντας με τρόπους που οι άλλοι δεν κατανοούσαν. Μεγάλωναν μαζί κι έβλεπαν πάντα ένα κοινό μέλλον. Γνώρισαν τον έρωτα, την απόρριψη, άλλες κακοτοπιές, οι ζωές τους χωρίστηκαν για λίγο, αλλά ακόμη και τότε δένονταν με βαθιά αγάπη. Μέσα από λάθη, πάθη και μυστικά, κατάφεραν τελικά να ισορροπήσουν, να ξαναβρεθούν; Ή μήπως χάθηκαν, σαν φύλλα στον δυνατό άνεμο που παρασέρνει αδιάκριτα ευχές και δάκρυα; Μια δυνατή αγάπη, φιλίες, έρωτες κι αξίες.

Το βιβλίο «Ήσουν πάντα εκεί» της συγγραφέως μας Τόνιας Κοντοπούλου θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα  231 403 7484 ή 6977853682.

Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: H Τόνια Κοντοπούλου είναι γεννημένη στη Νέα Πέραμο Αττικής, όπου και τελείωσε το σχολείο. Σπούδασε Χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Δουλεύει στο ΚΕΠ της περιοχής που διαμένει, όπου ζει με την οικογένειά μου. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού κι ενός αγοριού. Θυμάται τον εαυτό της πάντα μ’ ένα βιβλίο στο χέρι.

Ίσως σας αρέσει και

Αφήστε το σχόλιο σας

*

Ας γνωριστούμε

Όσοι αγαπάτε τη γραφή και μ’ αυτήν εκφράζεστε, είστε ευπρόσδεκτοι στη σελίδα μας. Μέσω της γραφής δημιουργούμε, επικοινωνούμε και μεταδίδουμε πολιτισμό. Φροντίστε τα κείμενά σας να έχουν τη μορφή που θα θέλατε να δείτε σε αυτά σαν αναγνώστες. Τον Μάρτιο του 2016 ίδρυσα τη λογοτεχνική ιστοσελίδα «Λόγω Γραφής», με εφαλτήριο την αγάπη μου για τις τέχνες και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη ... περισσότερα

Αρχειοθήκη